26 september 2015

Mål i livet kan uppväga stressen på jobbet

Inga kommentarer:

Nytt & Nya vägar

Inga kommentarer:

Sätt upp mål!

Inga kommentarer:

Grattis Sanna

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tränat på 1Life, shoppat på stan, grattat Sanna och visat Chris hur han ska göra för att sända radio imorgon.

2014
Dagbok: Idag har jag lämnat in gitarren på Östmans och fått lite tips på vad jag kan göra för att förhoppningsvis få bättre ljud i den. Förutom det så har jag köpt en present till Sanna. Jag har även åkt och grattat henne. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och där mixade jag ljudet på iGod. När mötet var slut så spelade jag gitarr med Ronny.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet. Jag har även skjutsat hem April och Jean efter ungdomsmötet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp på Östmans med min gitarr även om ljudet inte blev högre under speciellt lång tid, men eventuellt behöver micken bytas ut.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Solstrålens hemsida, letat olika låtar mm.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mattias till jobbet.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kommit på hur man ändrar färgerna på layouten, men än så är det en hel del som behöver ändras för att det ska bli bra.


2012: Idag har jag lämnat blod, jobbat på Mio, skjutsat hem två arbetskompisar, spelat innebandy och jobbat vidare med sommarmatten. En bild från sängavdelningen på Mio. Vi har byggt om en del där. Bilden till höger är på skivan som vi lyssnade på när vi spelade innebandy.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Sannah, köpt jultidningar, varit på cellgruppssamling och kollat på idol.
2010: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, fixat skivbeställningar, redigerat budskapet, lagt ut det på hemsidan, packat ljudgrejer i en buss, köpt en present till Sanna, mixat ljudet på söndagskul, grattat Sanna, spelat ligretto, redigerat ett bröllopsklipp, gjort sit-ups och lagt upp några bilder i bilddagboken.
2009: Idag har jag jobbat med Anders datorn, jobbat på Mio, spelat gitarr på kyrkan, felsökt några ljudproblem mm. Före jag åkte hem så kom Maria och sa till mig "Du ska veta att du gör ett bra jobb". Det kändes verkligen bra att få höra de orden. Jag vet att många uppskattar det jag gör, men det är inte speciellt ofta man får höra det. Jag fick även erbjudande om att äta smörgåstårta, men jag sa att jag var påväg att åka, men hon frågade då om jag var säker på att jag inte ville ha. Ja, jag är säker sa jag typ. Då frågade hon om jag ville ta hem en bit och det kan man ju inte tacka nej till, så nu har jag en bit som står här hemma. Tack Jesus för att du är så god emot mig! Det här var vad jag fick av Maria.