10 augusti 2015

Mycket sömn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag började jag 7 och tog emot en hel del varor. Efter det så åkte jag hem och jag var så trött att jag gick och la mig och sov redan 20:00. Jag vaknade sedan vid 01:00 och var vaken ungefär en timme och sov vidare till 08:00.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr i Svedjeholmskyrkan. Jag passade även på att sjunga lite. Förutom det så har jag lekt med Domino & Noah. Vi spelade pingis, hoppade på studsmattan, kastade ringar och målade. Jag fick även lyssna på deras konsert.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att skapa några beställda skivor. Jag hjälpte även Jerry lite med ljudet idag.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med i lovsångsteamet!
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Thor-Leif med ljudet, varit på kvällsmötet på Svedjeholmskyrkan och snackat med vänner.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en kund på Mio genom att stanna kvar och låta personen få handla en present trots att vi hade stängt. Jag hjälpte även till med att skriva in texter på Svedjeholmskyrkan och jag hjälpte Thor-Leif genom att göra några ändringar i vår soundweb-enhet.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Anders mixade ljudet i barntältet och för att Thor-Leif mixade på kvällsmötet.


2012: Idag klev jag upp tidigt och mixade lovsångsteamet på New Wine. Jag mixade ljudet på ett bibelstudium och ett seminarium. Efter det så köpte jag en lunchbiljett och åt mat på kyrkan. Sedan så snackade jag lite med Anders och åkte därefter hem och sov ett tag p.g.a. kraftig huvudvärk. När jag sedan vaknade så åt jag mat och åkte tillbaka till Svedjeholmskyrkan och jobbade med att fixa beställda budskap till cd-skivor och mixade ljudet på ungdomsmötet. Jag kom hem till lägenheten 1:00 och började då leta sängen.
+Att Josef och Anders hjälpte mig med ljudet idag. Josef mixade barnmötet och Anders mixade ett seminarium, kvällsmötet med Thor-Leif och delar av ungdomsmötet.
-Att jag fick huvudvärk.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, hjälpt Mats med datorn och skrivit några dokument på datorn. När jag var hos Mats så hjälpte jag honom att koppla in 3 datorer till en router. Jag hjälpte även honom med att koppla in xbox och få fram några kanaler som han saknade på tv:n.
2010: Idag har jag städat i ljudrummet på Svedjeholmskyrkan, fixat information som jag skickat vidare till Roland och även fixat stabstaget på bilen. Föruom det så började jag att redigera det jag filmat från Ann-Sofie och Davids vigsel.
2009: Idag började min och Anders road-trip och vi åkte först till Tierp och åt en macka, därefter åkte vi till Stockholm och shoppade. Vi åt även mat och gick sedan vid kungahuset och kollade sedan på skatter. På natten så sov vi i Anders systers lägenhet. Nedanför ser du bilden från matstället som vi åkte till.