26 augusti 2015

Testar displayerna på en annan telefon

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och på lunchen lånade jag Christoffers mobil och testade displayerna på hans telefon och båda displayerna fungerade, så tyvärr måste det vara något annat fel på telefonen jag försöker fixa. När jag kom hem så testade jag att uppdatera mobilen för att se om skärmen skulle vilja komma igång, men utan önskat resultat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, fixat med adressändringen och träffat Sara & Eric.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mor & syster att komma hem från kyrkan. De var på personalmöte och jag skjutsade hem dem när det var slut.  Jag skjutsade även hem Mario efter jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade den tredje lägenhetsnyckeln för utan den hade det kostat 1800 kr att byta låset på min gamla lägenhet.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på en orienteringsrunda med några vänner och jobbat med hemsidor och bloggar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet och efter jobbet så hjälpte jag en att bära upp en soffa. De hade lånat Mio-släpet och skulle flytta in i lägenheten som har ingången bredvid min lägenhet.
Träning: Idag har jag kört orientering.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ut Svedjeholmskyrkans Twitter på svedjeholmskyrkans hemsida.

2012: Strax före 00:00 igår så fick jag reda på att jag skulle mixa ljudet på kyrkan idag så min dag började med det. Under mötet så fick jag jobba med projektordatorn för att easy worhip slutade att fungera. Detta för att en fil skadades då den som satt vid datorn råkade stänga av datorn av misstag. Nog om det.
Jag fick ordning på det och när mötet var slut så har jag och Anders jobbat med ljudet på Svedjeholmskykan. Vi kopplade in soundweb-enheten idag. Jag installerade ett program på min bärbara dator för att sedan fjärrstyra den bak vid mixerbordet och det fungerade bra. Vi gjorde en hel del tester och blev tillslut nöjda. Sandra var även med på mötet idag. Förutom att jobba på kyrkan så åt jag, Sandra och Anders mat tillsammans. När vi var färdiga på kyrkan så skjutsade jag hem Anders och sedan jobbade jag med budskapet och la upp det på hemsidan. Nu har jag uppdaterat bloggen!
2011: Idag har jag sökt efter saker jag skulle vilja ha. Jag har även jobbat på Mio, jobbat vidare med scanningsprojektet, installerat några program till datorn.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, lämnat in min lånetelefon och fick då en ny iPhone eftersom det var fel på min gamla och jag hade garanti kvar. När jag kom hem så fixade jag in program mm till min nya iPhone. Jag försökte även få ut den sista tråden de sytt med där min visdomstand tidigare satt. Jag fick även reda på att vi fick innebandytiden jag försökt boka. Jag har även redigerat film och lagt upp bilder i bilddagboken.
2009: Idag har jag jobbat vidare med Svedjeholmskyrkans hemsida, jobbat på Mio, ätit mat med arbetskamraterna på Mombay Town.