09 oktober 2015

Jobbade med medlemssidan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit ledig och hade stora planer på att hinna med en del, men det blev en lång natt med information om Onsong dagen före så när jag klev upp var jag trött och efter ett tag fick jag huvudvärk så jag fick vila. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och jobbade med nätverket. När jag sedan kom hem så jobbade jag med medlemssidan.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på hemgruppssamling hos Anders & Sandra.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att börja tidigare för att ta emot varor.
Träning: Idag har jag gjort några hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över mina vänner i hemgruppen.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat med min hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet. Jag har även bjudit honom på mat.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kommit så långt på min hemsida. Jag är även tacksam för att jag fick choklad av Mario och för att jag fick hjälp på mattavdelningen.
2012: Idag har jag kopplat in projektordatorn och testat den och jag tycker att den fungerar bra nu. Förutom det så har jag varit på utbildning för det nya systemet vi ska använda på Mio. Jag har även städat i lägenheten, installerat Cubase på min bärbara dator, men även Guitar Pro 6, så nu blir jag sugen att jobba med musik igen, men vi får väl se när tiden räcker till. Jag hittade även en bild på mig själv. Det var nämligen så att jag spelade på ett bröllop och nu hade de delat med sig av bilderna på facebook .
2011: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskykrkan, fixat beställda skivor, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt radio, mixat ljudet på Sörliden och bjudit Emanuel på mat och testat wordpress.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, varit i Sidensjö och sedan sett "the other guys" på bio. Jag gick även en promenat på kvällen. Förutom det så lämnade jag tillbaka några headmics som vi lånat av Jeremiah Music.
2009: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio, spelat innebandy i Sidensjö, varit på EFS, bytt till vinterdäck, skruvat in kupévärmaren, tvättat kläder och sett på idol. När vi spelade innebandy så var det en turnering och några från Sörflärke var med och spelade.