03 januari 2015

Ljudschema 2015

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat, skapat ett ljudschema, skickat ut information till ljudtekniker, uppdaterat mitt Flickr-konto, mailat, tränat, städat och läst i bibeln.
Träning: Idag har jag tränat på 1Life och fått min andra stämpel.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att skapa ljudschemat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med medlemssidan, formaterat och installerat operativsystemet på en dator. Förutom det så har jag shoppat på stan, gått en promenad mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt medlemmarna på Svedjeholmskyrkan genom att fixa hemsidan och jag har även delat länken till den. Förutom det så har jag jobbat med Marcus dator.
Träning: Idag har jag gått en promenat och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med hemsidan för Svedjeholmskyrkans medlemmar.


2013 
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, tränat och jobbat med broskolans hemsida.
Träning: Idag har jag lyft lite möbler, spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater på Mio, hjälpt kunder att lasta möbler de hämtade, skjutsat en arbetskompis till och från jobbet och hjälpt mina lagkamrater när jag spelade innebandy.
2012: Idag har jag bytt lampa på bilen.
2011: Innebandystart 2011
2010: Jag spelade bl.a. Ligretto
2009: Idag lånade vi församlingens minibuss och hämtade det nya mixerbordet. Vi köpte det av Jeremiah music. Dock rymdes det inte i bussen så ägaren själv levererade det till oss. Det gamla mixerbordet plockades bort och vi kopplade in det nya. Emmy pysslade med lite som kommer på nästa dag. När hon var färdig med det så sprutade vi eld. Det var jättekul. Efter det så såg vi filmen vinDIESELthePACIFIER som är en av mina favoritfilmer.