09 november 2014

Grattade min far och spelade gitarr

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag sovit pga att min väckare inte ringde på morgonen. När jag vaknade tog jag snabbt på mig mina kläder och tog med mig gitarren. Idag har jag sjungit och spelat gitarr. Efter det så har jag grattat min far. Jag har även varit på kvällsbibelskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min syster genom att ta en kopia på databasen till Easy Worship, men även genom att spela gitarr.
Träning: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att redigera budskapen, lägga ut dem på hemsidan mm.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det var högre ljud i min gitarr.Det känns så bra att ljudet blev bättre när jag bytte mick i gitarren.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med medlemssidan, jobbat med min Raspberry pi mm.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt medlemmarna på Svedjeholmskyrkan genom att skapa en hemsida till dem där vi kan dela med oss av viktig information.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl
Tacksam: Idag är jag tacksam över att hemsidan blev godkänd från min sida för att kunna sprida den till ansvariga.2012: Idag har jag städat mitt vardagsrum, ringt Övikshem om källarstädningen, kollat upp så mitt studentrabattskort går att använda, köpt saker till ljudavdelingen, flyttat mixerbordet i gymnastiksalen för att kontakterna ej ska gå sönder, monterat in ett lås på dörren till dopgraven för att undvika spring till ljudrummet, filmat när jag spelat gitarr, lagt ut ett filmklipp med Alfred, lagat mat och jobbat med sommarmatten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, skickat en jobbansökan till Jula mm. Jag hade även ett samtal med min chef på Mio och han tycker att jag böhöver bli bättre på att säga Nej.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, varit på hemgruppssamling mm.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med min bil, spelat tillsamman med Sara. Lite senare kom även mor och far och sjöng. Efteråt så fick jag beröm av både mamma och pappa. De tyckte att jag är så duktig på att sjunga. Det var verkligen kul att höra. Man kanske törs sjunga lite mer och lite oftare nu då. Jag har varit så feg tidigare. När jag kom hem så gjorde jag några situps.