10 december 2014

Musikerövning

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Thomas genom att plocka fram några led-lampor som han ska ta med sig på sin resa. Jag har även hjälpt min syster genom att skriva in en låt som vi ska öva tillsammans.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick sluta tidigare. Förra veckan jobbade jag en timme extra istället för Carl-Joel, så nu fick jag sluta tidigare.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på julfirande på Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på julfirandet på Mio. Det var härlig gemenskap, god mat och mycket skratt.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och uppdaterat bloggen.
2011: Idag har jag slagit in julklappar, lagt ut några klipp på min youtubekanal, testat att flytta ett moderkort från en fungerande skrivare till en trasig för att veta att det endast är det som behöver bytas. Jag har även spelat innebandy, åkt till Erics hus och träffat några kompisar. Eric berättade då om sin resa och visade några bilder. Efter det så såg vi på ett avsnitt av pistvakt.
2010: Idag har jag kollat upp vilka skidspår som finns att åka i och på vissa ställen är det gratis och för andra platser får man betala en avgift. Jag åkte till Gimåt och åkte skidor där trots att det var mycket kallt. Efter det så julshoppade jag lite, gjorde knäck, betalade räkningar, åkte på bön och lovsång på EFS. Jag fick då testa att mixa ljudet med deras analoga mixerbord. Det är kul att få testa ljud på andra platser också. Efter det så var jag med pannkaks-kyrkan och delade ut pannkakor, men jag passade även på att snacka med några kompisar.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, efter det så hjälpte jag brorsan med en dator. Efter det så körde jag lite hantellyft.