20 oktober 2015

O´learys

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med inventeringen och efter jobbet åkte vi på O´learys och kollade på hockeymatchen och åt god mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jag började 7 för att ta emot godset. Det var tänkt att jag skulle sluta 15, men det blev till 16:30 istället. Efter jobbet så la jag mig i sängen och sov i några timmar. Efter det så har jag uppdaterat mina bloggar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att börja tidigare och jobba över för att få in godset i vårt datasystem.
Träning: Idag blev det ingen innebandy pga min förkylning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade jobba trots min förkylning även om det är jobbigt när man inte har sin normala röst.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med hemsidor, lagt ut budskapet på hemsidan, fixat några beställda skivor, städat lite i ljudrummet, lekt med Domino och Noa, besökt mor och far, spelat gitarr och piano mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan, men även genom att fixa några beställda skivor.
Träning: Idag blev det ingen träning pga min förkylning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick med mig en matlåda. Jag är även tacksam för att det gick så bra att jobba med medlemssidan.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, fått besök i lägenheten av syrran, hennes pojkvän och en kompis. De kom till min lägenhet för att äta, men de hade sedan annat planerat och jag skulle ju på KRIK, så det gjorde inget. Efter jag spelat innebandy med KRIK, så fick jag hjälpa en person som hade en dator där skärmbilden var fel väg. Jag fick då hjälpa till att fixa det genom att fjärrstyra den. Efter det så var jag och fikade med en kompis.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, gått en promenad och varit på musikerövning. Efter övningen så pratade jag ut om mitt liv när det gäller jobbet, kyrkan och privat. Jag pratade med en som blivit utbränd som kände igen sig i det jag berättade.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, gått en promenad, kollat hur det gått för dem med jobbet i mitt badrum, hämtat posten och åkt till Sidensjö och lagat mat, gjort banankladdkaka med marsmallows och kollat på idol. Jag gjorde även några sit-ups. 
2009: Idag har jag skickat över några redigerade filer från KREATIV-helgen. Jag skickade ut musik som jag spelat in, så nu har bandet fått lyssna på hur det lät. Jag redigerade även filerna från de övriga mötena. Jag åkte sedan på Mio och jobbade. Vi pratade om svin-influensan på jobbet idag. De flesta på jobbet hade beslutat att vaccinera sig, men när de läst ett mail så var de mer tveksamma. Efter jobbet så åkte jag på planeringsmöte inför nästa 3G-möte (ekumeniskt ungdomsmöte) som skulle vara på Svedjeholmskyrkan. Vi valde ut ett tema och funderade ut ledare till varje avdelning eftersom en del slutat. När jag sedan kom hem, så jobbade jag vidare med radiojinglarna.