15 juli 2015

Jogging runt Höglandssjön

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat, jobbat på Mio, uppdaterat Instagram och tagit en tur runt Höglandssjön. 

2014
Dagbok: Idag har jag läst i böcker, jobbat med programmering och sommarmatte. Jag har även kollat på ett hus & spelat gitarr. (Huset jag kollade på)
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv att avgöra mitt beslut om huset genom att titta på det. Jag kan avslöja att det inte kommer att bli det huset.  
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra med programmeringen. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, lärt mig mer om hemsidors uppbyggnad och tränat.
Hjälp: Idag när jag handlade på Lidl så hjälpte jag till i butiken genom att flytta alla kundkorgar från kassan till ingången. Detta för att det endast fanns en kvar. Det uppskattades så jag fick ett tack för att jag hjälpte dem. Tänk att så lite kan betyda så mycket. 
Träning: Idag har jag gått en promenad på lunchen. När jag kom hem så körde jag bänk och hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det regnade när jag skulle åka till jobbet för då känns det lättare att börja på jobbet efter semestern. 


2012: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan. Jag åkte in lite tidigare och det var tur för det var ingen ljudtekniker på plats. När personen kom dit så lät jag honom fortsätta och jobbade istället med projektorn och internet till den datorn. Något internet fick jag inte, så jag prioriterade projektorn istället. Det var härlig lovsång idag. André, Marlene, Mattias och Maria var personerna i lovsångsteamet. Efter det så fick jag höra en bra predikan av Christoffer. När den var slut så felsökte jag och Mikael internet under en lång stund. Jag är verkligen tacksam för den hjälp jag fick av honom även om vi inte fick internet att fungera på de datorerna. Efter det så åkte jag till Dan och Åsa och där träffade jag min bror från Norge som är hemma på besök, men även de andra som var där på besök. Vi fick god mat och spelade bl.a. kubb. Därefter så hjälpte jag Johanna med hennes dator och nu har jag kommit hem till min lägenhet och uppdaterat bloggen och min dayviews.
2011: Idag har jag skickat frågor till antagningen, till trollhättan, till företag mm. Jag har även redigerat film idag. Efter det så har jag styrketränat, jobbat med en av datorerna som jag tänker sälja, lagt över filmklippet med "still alive", städat lite i min bärbara dator och nu ska jag läsa i boken "kärlekens revolution". Efter det så har jag uppdaterat mina bilder på nya bilddagboken. Jag skickade en inbjudan till en kompis. Kvällen avslutade jag med att städa i förrådet.