21 december 2014

Julfest

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med flödesschemat. Jag åkte sedan in för att öva en jullåt med min syster. Efter det så hjälpte jag till att förbereda ljud och ljus. När julfesten började så fick jag och min syster sjunga och spela en julsång. Efter julfesten så fixade vi en nätverkskabel till ett annat rum.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att hjälpa till med ljud och ljus. Även genom att sjunga, spela och fixa en nätverkskabel.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över uppmuntrande ord och över hjälpen från Peter och David.

2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat mina bloggar, spelat innebandy, redigerat film mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag när vi spelade innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över jag fick vara med och spela innebandy.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med uppdaterat joomla på Broskolans hemsida för att försöka förnya layouten. Jag har även jobbat med en bärbar dator, shoppat mm. Jag körte även lite hantellyft.
2011: Idag har jag lämnat in bilen för att fixa sidorutorna. Det har nämligen varit problem med el-hissarna. Förutom det så har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och tränat.
2010: Idag har jag tvättat kläder, lämnat tillbaka mitt kabelmodem för att istället använda fiber via Bahnhof. Jag har även jobbat på Mio, övat inför julefrid, testat min reverbpedal mm.
2009: Idag har jag jobbat med en dator som används på kyrkan, jobbat på Mio, ätit mat med mina arbetskompisar på Strutsfarmen mm. Jag avslutade med några hantellyft.