24 december 2014

Jul i Sidensjö

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag varit på julefrid på Svedjeholmskyrkan. Efter det så åkte jag till Sidensjö och firade julen med Sara, Eric, mor och far. Vi avslutade kvällen genom att spela spel tillsammans.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mor och far lite med maten. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick höra på duktiga sångare och musiker på julefrid. 

2013
Dagbok: Idag har jag varit på julefrid på Svedjeholmskyrkan. Efter det så har jag firat julen i Sidensjö. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom leka med barnen, plocka bort lite från borden och städat bort skräpet när firandet var avslutat.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa två av mina syskon med alla deras barn. Självklart är jag glad att jag fick träffa mor och far. Julefriden gjorde att jag fick ta del av julens budskap. Jag är även tacksam för alla julklappar jag fick, men den största julklappen vi fått är den person vi firar. 2012: Idag har jag varit på julefrid och hjälpt Simon lite med mixningen. Jag har även varit tomte och kört skoter med släde och delat ut julklappar. Förutom det så har jag firat jul hemma hos mina föräldrar och min bror från Norge var där på besök med sin dotter. Det blev en lång kväll och natt med spel, sång, musik, sparktur mm. Tack för en härlig dag!
2011: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan istället för Mikael. Det var julefrid. Jag fick även träffa mina vänner André och Marlene som var på besök. De sjöng en fin sång med Eveline. Efter det så gjorde jag några brev med pengar eftersom min bror i Norge ville ge det som julklapp till några här i Sverige eftersom de firade i Norge. Vi hade även julklappsleken som både vi vuxna och barnen gillade. I år fick bl.a. en synth som jag hade önskat mig. Förutom det så fick jag en chokladask för att jag hjälpt till som ledare på FGPG, men även ett presentkort på UH. Chokladen bjöd jag på eftersom jag själv undviker att äta choklad. Jag fick även pengar, hockeybiljetter, en ryggsäck, en spade och en radiostyrd bil. Det roligaste med öppningen av paket var nog när jag öppnade mitt stora paket och Marcus ville ha kartongen. När jag hade lovat honom så öppnade jag den för att tömma innehållet och då hittade jag stor bubbelplast och då ville både Marcus och Sannah hjälpa mig att smälla dem. En riktigt härlig dag!
2010: Idag har jag testat min gitarrpedal i kyrkan. Hemen var också där på besök. Han stannade kvar och firade med de som skulle fira på kyrkan och jag åkte och hämtade några julklappar hos brorsan och åkte vidare till Sidensjö. Noah blev så glad när han fick träffa mig och jag fick en kram av honom. Vi såg på Kalle ankas jul, åt mat mm. Jag var tomte i år. Efter vi öppnat julklappar så spelade jag gitarr. Lite senare så åkte jag, Julia och Nathalie till Dan och Åsa och där fick jag dricka glögg och snacka lite med dem. En riktigt härlig dag!
2009: Idag var jag på julefrid och jag spelade in det och visade text på sångerna. Efter mötet så la jag ut det på hemsidan. Efter det så åkte jag till Sidensjö och fikade. Därefter såg jag på Kalle anka. Sedan spelade vi råttfällan, åt god mat, åt efterrätt, såg på julkalendern, såg på Wallace och Gromit. Sedan kom tomten och delade ut paket. Jag fick presentkort, en tröja, bordstabletter, en tändsticksask med bilder på mig, en smörgåsgrill, en termos och några stora bilder som var laminerade så att jag skulle kunna använda dem som bordstabletter. När jag hade öppnat mina julklappar så spelade jag fiskespelet med Sanna, Marcus och Bea. När vi hade spelat klart så såg vi på Svensson Svensson. Den var riktigt rolig. Efter det så såg vi på Göta kanal 1. När den var slut så gick vi en promenad. Vi gick ner till kyrkan och hörde en låt från utsidan. Det lät vackert, men vi var så sent ute så vi gick hem istället. När vi nästan var hemma så kom chefen förbi med sin bil och snackade lite. Han hade sjungit på kyrkan.