14 mars 2015

Nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit ledig och har därför passat på att träna med Peter på 1Life och jobbat på kyrkan med nätverket. Efter det så stannade jag kvar på kyrkan och spelade gitarr, men jag passade även på att sjunga, ändra inställningar och göra inspelningar för att bli bättre och få till ett bra ljud.
Hjälp: Idag hjälpte jag och Peter varandra när vi tränade och jobbade på kyrkan.
Tacksam: Jag är tacksam över allt vi hann med och de fel vi hittade.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr, städat lite i lägenheten, uppdaterat instagram, bloggar och shapelink. Jag har även lagat mat och på kvällen var jag på ungdomsmöte.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Oskar genom att heja på honom och sitta och prata med honom. Det är viktigt att vi tar hand om de som inte så många andra ser och bryr sig om.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Ronny bjöd oss på fika, men även tacksam över att Carl-Joel mixade.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat och mixat ljudet på kyrkan.
Hjälp: Idag hjälpte jag Mario och Mattias att komma till jobbet. Efter det så hjälpte jag kunder på Mio. När jag slutade på jobbet så hjälpte jag till i kyrkan genom att mixa ljudet. Jag lånade även ut min jacka till min syster som satt och frös på kyrkan. När jag sedan skulle hem så fick jag skjutsa hem Ulf som inte hade någon skjuts när han skulle åka hem.
Träning: Idag blev det inte mer träning än att hjälpa kunderna ut med varor de beställt.

2012: Idag har jag jobbat, spelat innebandy och redigerat film.
2011: Idag har jag jobbat, spelat innebandy och jobbat med mats dator.
2010: Idag har jag träffat André och Marlene på kyrkan. Jag har även sparat filer till en extern hårddisk från min stationära dator.
2009: Idag har jag skjutsat Anders till bussen. Jag jobbade även med syrrans dator. Kvällen avslutades med ungdomsmöte. Jag mixade även fast det inte var min ljudvecka, men det fanns ingen annan ljudtekniker på plats.