22 oktober 2015

Lång inventeringsdag

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag körde vi ut en listorna på artiklar vi ej inventerat och jag avslutade kvällen med att knappa in alla de artiklarna för att få ett nytt saldo på dem. Efter det så körde vi ut lagervärdeslistor.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en som var på musikerövningen genom att erbjuda skjuts när hon skulle hem när övningen var slut.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på övningen. Jag passade på att både spela gitarr och piano.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på kvällsmöte med Thomas Muthee.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias och Mario genom att hjälpa dem att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick träffa mina vänner och även tacksam för ett kort som jag fick via posten. Jag är även tacksam att Anders kunde mixa så jag kunde vara med på mötet utan något speciellt ansvar.

2012: Idag har jag jobbat på Mio och sett Taken 2 med en kompis. Du hittar en trailer ovanför inlägget.
2011: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio och försökt fixa brorsans dator. Barnen som de tar hand om hade kastat en boll som landat i en kaffekopp som spilldes ut över tangentbordet på datorn. Jag fick den datorn av brorsan. Det var en gammal bärbar. De hade skickat in den på service, men det skulle inte löna sig att reparera den, så de skickade tillbaka den och då fick jag ta reda på den och jobba med den. Efter det så såg jag på en film som jag hyrt från lovefilm.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, varit på Westmans talkshow, kopplat in några trådlösa mickar som vi hyrt för dessa tv-inspelningar. När jag var klar med det så snackade jag med några som var i cafeterian och därefter åkte jag hem.
2009: Idag har jag betalat räkningar, jobbat på Mio och varit på musikerövning.