15 juni 2015

Instagram

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, joggat, spelat innebandy, uppdaterat instagram mm. 
Träning: Innebandy, plankan, armhävningar, mm. 

2014
Dagbok: Idag har jag spelat el-gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag har även ätit mat med några vänner och på eftermiddag/kväll så grillade jag med Sara, Eric, Peter, mor och far. När vi hade ätit klart så gick vi en promenad.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela på gudstjänsten, men även genom att låna ut min akustiska gitarr. Jag lämnade även tillbaka klockan som Sebastian lämnade till mig när han spelade paintball. När vi åt mat så passade jag på att betala min egen mat och mina vänners mat. 
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Jag är så tacksam för alla mina vänner.
Uppmuntran: 
-Vad bra du spelade! 
-Vad kul att du spelade med dist!
-Bra spelat!
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skruvat i slutsteget, uppdaterat bloggen mm. Mer info kommer senare. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt många kunder på Mio.
Träning: Idag har jag kört armhävningar, situps och latsdrag
Tacksam: Idag är jag tacksam för den hjälp jag fick av Sara när jag skulle plasta in soffan som skulle ut till lagret.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och när vi skulle åka på leverans så såg vi några studenter på ett studentflak. På kvällen har jag spelat volleyboll, bjudit på pannkakor och klätrat på backar. 24 stycken blev det den här gången.
2011: Idag har jag testat Mats arbetsdator hemma eftersom vi inte kom ut på internet på den igår, men hemma så gick det bra, så när jag var på jobbet så gjorde jag en systemåterställning och efter det så fungerade den som vanligt. Förutom det så sökte jag efter svar på varför jag har så låg signal på min iphone. Jag hittade ingen bra lösning. Det enda jag inte testat är att ställa in telefonen i DFU-läge så det ska testas nu. Jag fick tipset när jag ringde ett samtal. Jag har även tvättat kläder idag och jobbat. När jag slutade jobbet så jobbade jag vidare med min iphone. Dock lyckades jag inte få mottagningen att bli bättre.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, hjälpt Dan och Åsa med sin ip-telefon. Efter det så var jag i Sidensjö en liten stund.
2009: Idag har jag sparat första delen av utspark till dvd. Efter det så åkte jag och jobbade på Mio. På lunchen så hämtade jag ett paketet som jag beställt. Efter det så åkte jag tillbaka till lägenheten och kopplade in min easy cap och förde över delar av en vhs-kasett till datorn. Under tiden som det gjordes så åkte jag till jobbet. När jag slutade på jobbet så åkte jag till Trons Sköld och städade i ljudrummet. När jag var klar med det så åkte jag hem och redigerade del 2 av utspark och sparade den till DVD. När det var klart, så letade jag efter sängen.