24 februari 2015

Hjälpte till där behoven fanns under dagens sändning i kanal10

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet hjälpt till med sändningarna på kanal10.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att mixa när Thor-Leif gick på toaletten. Jag har även skrivit ut några mail och uppdaterat informationen i ett dokument. Förutom det så har jag öppnat dörrar för att få in mer friskluft i lokalen och jag har plockat bort notställ och stativ från scenen samt rullat ihop kablarna när de var färdiga. Jag fixade även så att Thor-Leif fick kaffe när han kände att han behövde det.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra med sändningarna.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter att ta sig till och från innebandyn. Jag hjälpte även Mario att ta sig till och från jobbet. Jag har även lagt ut söndagens budskap på hemsidan.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mario bjöd oss på mat. Jag är även tacksam över att Anders förberett filen så jag enkelt kunde dela den på hemsidan.


2013
Dagbok: Idag har jag varit med på Anders svensexa där jag filmade allt. Mer om detta går att se på film. Jag får väl se om jag delar något filmklipp framöver.
Hjälp:  Idag har jag hjälpt Maria att få gitarren att låta. Det var först kompressorn som orsakade att hennes gitarr ej hördes. Lite senare att hon kopplat in gitarren på link och även lyckats trycka in en knapp som ej skulle vara intryckt. Jag hjälpte även Anders att komma hem från svensexan när den var slut.
Träning: Idag har jag tränat genom att spela laserspel på Area 1.
2012: Idag har jag jobbat och på lunchen så åkte jag och hämtade min bil som nu är reparerad. Det känns bra att jag nu kan köra min bil igen. Nog om det. När jag slutade på jobbet så åkte jag och grattade Åsa som fyllde år idag och efter det så redigerade jag det sista på filmen med brorsan. Nu är det bara lite finslipning kvar.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så var jag på musikerövning och därefter på max med Mattias. Jag träffade Karoline där. Det var kul att träffa henne nu när hon var på besök i Ö-vik.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Jag delar en bild från en av leveranserna. Efter jobbet så spelade jag innebandy.

2009:  Idag har jag tvättat kläder, promenerat, postat brev, köpt semlor. Efter jobbet så åkte jag på 3G-planering.