23 juli 2015

Filmredigering

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och efter jobbet har jag redigerat film från Eveline & Stefans vigsel.

2014
Dagbok: Idag har jag rensat bort lite från förrådet, solat, badat, snackat med vänner, promenerat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt badgästerna lite genom att sopa rent i omklädningsrummet.
Träning: Idag har jag gått en promenad, simmat & gjort några situps
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått bort en del från förrådet, men även tacksam över att jag blev bjuden på fika när jag var och badade.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat, försökt laga Mats datorhögtalare mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa honom till jobbet.
Träning: Idag har jag joggat runt höglandsjön.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag tog mig runt höglandsjön utan skador.


2012: Idag har jag uppdaterat bios på min stationära dator och försökt lära mig mer om hur man överklockar en dator. Det gick rätt så bra tycker jag och jag fick en snabbare dator. Kvällen avslutades med en joggingtur med Peter runt höglandsjön.
2011: Idag har jag tänkt tillbaka på det som skrevs igår om en kraftfull bomb i centrala Oslo och en massaker på det socialdemokratiska ungdomsförbundets sommarläger. De som bor i Norge var i chock efter de blodigaste illdåden som drabbat landet sedan andra världskriget. Det skrevs om att minst 87 personer hade dött. På Facebook bildades flera grupper där man ska tända ljus eller ha en minnesstund för det som har hänt. Min bror som jobbar i Norge kör tåg, men som tur var så fick jag höra av min mor att det var bra med honom. Det fick jag veta före jag hade hört om bomben. Min mor ringde och berättade om bomben och att han klarat sig, men att han var i närheten när det hände och det var en våldsam smäll. Skönt att veta att det är bra med honom, men jag förstår inte händelsen. Våld löser inga problem.Förutom detta så har jag jobbat på Mio och där pratade vi också om händelsen. Efter jobbet så lagade jag mat och såg på Human Target. Jag har även skickat några låtar och filmklipp via mail.
2010: Idag har jag packat väskorna och åkt till Örebro. Vi fikade med syrran som också var i Örebro eftersom deras familj hade badat i Gustavsvik. När vi hade fikat med dem så åkte vi till hotellet och bar in packningen. Förutom detta så kollade jag och föräldrarna på Universitetet och åkte sedan till Karlskoga och kollade på Universitetet där. Jag fick då bara se det på utsidan, men det såg väl helt okay ut. Frågan är bara om man ska bo i Karlskoga eller i Örebro och om man ska studera. Har du någon kommentar så skriv gärna till mig. 


2009: Idag har jag tagit med mig några dynor och en barstol till Sundsvall, men jag har även åkt med min far till Härnösand och Sundsvall och kollat på bilar. Bl.a. den här