17 juni 2015

Videokameran fungerar

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag testat videokameran och den fungerar nu som den ska, så jag klippte ihop ett filmklipp med före och efter exempel. Jag har även tagit en joggingtur med mina vänner. Förutom det så har jag kollat på möten från Nyhemsveckan. Jag har även hämtat en dator från Svedjeholmskyrkan som jag tänker jobba med.
Träning: Idag har jag, Peter och Eric joggat.
Tacksam: Idag är jag tacksam att videokameran fungerar igen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag levererat till en kund. När jag gjort det så fixade jag en mall för att kunna skriva in mina arbetstider på Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några kunder genom att leverera möbler till dem. Jag har även hjälpt mina arbetskamrater genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick till mallen för arbetstiderna i exel.
2013
Dagbok: Idag skulle min semester startat, men jag fick jobba en extra dag för att förbereda inför Mios stora rea. När jag avslutade min dag så åkte jag hem och letade upp mina vänner som var med och joggade runt Höglandsjön. Efter det så har jag uppdaterat min blogg eftersom jag missade att uppdatera några inlägg igår.
Hjälp: Idag har jag bjudit Peter på lunch. Jag har även hjälpt mina arbetskamrater på Mio, genom att jobba en extra dag före semestern.
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandsjön, gjort några situps och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att så många vänner var med och joggade runt Höglandsjön

2012: Idag har jag plockat fram utrustningen på scenen så att Simon skulle kunna mixa. Efter det så städade jag lite i ljudrummet. Sedan bytte jag tillbaka dator för att någon bytt ut projektordatorn. Jag förstår varför, för den gick så trögt. Jag gjorde några saker för att få den snabbare och tillslut fick vi ordning på den. Efter det så var jag med på mötet och efter så la jag ut budskapet på hemsidan. Därefter så åkte jag hem till lägenheten och sedan till Sidensjö. I Sidensjö så träffade jag Domino, Noah, Sara och Eric. När de åkte så passade jag på att sova ett tag eftersom jag kände mig väldigt trött. Efter det så städade jag bort mycket damm från min mammas dator. När det var klart så åkte jag hem till min lägenhet och sov. Jag har även lyssnat en del på sändningarna från Nyhemsveckan.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så packade jag ner en bärbar dator som jag sålt. Förutom det så har jag sparat några filmklipp som jag ska skicka till olika personer.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet har jag varit på musikerövning på Svedjeholmskyrkan. Jag fyllde även i en kundundersökning som Övikshem skickat ut. Det blev dock ingen träning p.g.a. att jag var hes och förkyld.
2009: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio, redigerat filmen från utspark mm.