14 maj 2015

Grillkväll

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet åkte jag till Christoffer och Jenny. Där fick jag träffa mina vänner från hemgruppen. Vi grillade, åt god efterrätt, fick lyssna till ett budskap och bad tillsammans. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kunde samåka med Peter när vi skulle grilla. Jag är även tacksam att han köpt hamburgare så jag kunde åka direkt från jobbet utan att köpa något att grilla. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att skjutsa dem till och från jobbet. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över ett samtal som jag hade med en person och jag är även tacksam över bönerna som vi bad. Jag är även tacksam över att Anders hjälpte mig att lägga upp sändningstiden för radiosändningen som var vid 10. 
2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling. 
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario och Mattias.
Träning: Idag har jag kört bänkpress och plankan.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag bl.a. fört över en hel del papper från en pärm till datorn med hjälp av min scanner.
2011: Idag har jag mixat ljudet på toget. Det var dansare, personer som talade, spelade och sjöng. Efter det så grattade jag Noah. Inspelningen hamnade sedan på hemsidan. Förutom det så har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan.
2010: Idag har jag klivit upp 4 och gjort mig klar för att åka till Piteå. Jag var framme där 9 och försökte då sova. Vid 11 så fick jag mina provpapper och fick först lyssna till musik och skriva vilka instrument som hördes. Man skulle skriva vilket instrument som var soloinstrument, sedan skulle man skriva in akord, noter mm. När jag var klar med provet så gick jag en promenad i stan och åkte sedan vidare till Skellefteå och gick där också. Det kändes som en bra stad där man blev glad. Sedan väntade resan hem till Ö-vik och då blev det energidryck för att jag skulle hålla mig vaken när jag körde hem. När jag var hemma så tvättade jag fönstren i vardagsrummet och städade. Sedan var det inga problem att sova.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, köpt en skjorta att ha i Norge, spelat innebandy, redigerat en film och packat för Norge-resan.