06 april 2015

Ljuddatorn och innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med ljuddatorn så nu är programmen installerade på den och jag har programmerat för radiosändningar mm. Jag och Peter åkte sedan in för att ändra inställningen på ljuset. Förutom det så spelade vi innebandy och efter innebandyn så skapade jag en backup på datorn och fixade så vi kan göra ändringar i soundweb-enheten.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet, besökt min mor och far, spelat gitarr, sjungit, jobbat med en dator mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min mor och syster genom att fixa datorn som står i Sidensjö. Den fungerade tidigare, men nu fungerar den bättre.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick datorn att bli tystare. Lösningen var att montera fläkten på en annan plats.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med en dator och träffat några kompisar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt arbetskamrater och kunder på Mio.
Träning: Idag har jag promenerat till Anders och Sandras lägenhet.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så pratade jag lite med en av mina kompisar, sedan åt jag mat och kvällen avslutades på Svedjeholmskyrkan. På Svedjeholmskyrkan så mixade jag ljudet när André och Marlene sjöng. Det är alltid lika kul att mixa dem för de är så duktiga. Jag önskar bara att jag fick inspelningen att låta bättre. Jag skickade den till dem så de får väl säga vad de tycker om den. Om inte annat så har de något minne från kvällen. Förutom det så såg jag på filmen The Passion Of The Christ och när den var slut så la jag ut två budskap på hemsidan och jobbade med en dator som har problem med hårddisken. Efter det så var det bara att åka hem och sova.
2011: Idag har jag jobbat och efter jobbet så jobbade jag med ett litet digitalt mixerbord som vi kommer att använda framöver. Jag testade det till våra nya högtalare för att ställa in rätt nivåer.
2010: Idag skapade jag en egen myspace.