04 april 2015

Mio och påskmat

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag besökt mor och far. När jag var hos dem så fick jag träffa Erics far och farmor som var på besök. När jag sedan åkte hem så jobbade jag vidare med att försöka hitta ett bra program för att göra en backup.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och ätit mat med Mario och Mattias.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat vidare med datorn som har problem med internet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskompisar att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så spelade jag innebandy. Jag har även grattat min bror via mail och sms.
2011: Idag så jobbade jag och spelade innebandy. Jag passade även på att gratta min bror som blev 43 år idag.
2010: Idag har jag varit med på övningen på Svedjeholmskyrkan. När mötet började så spelade jag, men eftersom Maria spelade av sin sträng på gitarren så fick jag även spela när barnen sjöng. Det var roligt att spela idag tycker jag. Jag hoppas att det lät bra också. När vi hade spelat klart så gick jag ner och satte mig på en stol och lyssnade på dagens predikan som handlade om Jesu uppståndelse. Efter det så la jag ut budskapet på hemsidan och brände några beställda skivor. Efter det så köpte jag en present till Dan. Efter det så tvättade jag bilen. Därefter åkte jag och syrran till Dan och grattade honom. När vi hade gjort det så åkte jag hem till lägenheten och åt mat. Sedan så åkte jag till Sidensjö och där åkte jag skidor. När jag hade åkt klart så spelade jag gitarr, piano och sjöng. Jag spelade även in en låt som jag blev rätt så nöjd med även om den gick lite snabbt. När jag var klar med den så var klockan mycket så jag åkte hem till min lägenhet och la mig och sov.
2009: Idag har jag hämtat Emmy och jobbat på arbetsdagen på Trons Sköld. Efter det så skjutsade jag Emmy till jobbet och sedan så åkte jag hem till lägenheten och packade för KRIK-innebandy. Efter att ha spelat på skyttis, så åkte jag hem och fortsatte att fixa med Trons Skölds hemsida. Dock gick det inte att komma in på hemsidan efter ett tag.