01 november 2014

Filmredigering

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, delat bilder på Flickr, redigerat ett videoklipp, jobbat med inventeringsmanualen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba med inventeringsmanualen på min fritid.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att redigera. Vill du se resultatet så får du klicka på läs inlägget för att se videoklippet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skickat mail till ljudtekniker, skickat in mina arbetstider, försökt ta reda på varför jag ej fått min lön och sett på idol.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa hem honom från jobbet. Jag har förhoppningsvis även hjälpt Mio genom att sortera papper i en pärm som innehåller alla inventeringspapper.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag äntligen fick lönen på mitt konto.

2012: Idag har jag jobbat på Mio och det var första gången med det nya systemet. Förutom det så har jag jobbat med sommarmatte, städat lite i lägenheten, gjort sit-ups mm. Före jag skulle gå och lägga mig så såg jag att polisen stoppat en bil här i Gullänget.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Marlene och Kjell kom på besök på Mio och sa att ljudet hade blivit betydligt bättre på Kanal 10 i slutet och det var då jag mixade. Idag var ljudet ännu bättre på Kanal 10 för idag så hjälpte Thor-Leif oss, så jag hjälpte honom att hålla koll på scenen när det mixades. Anledningen till att det var bättre ljud idag var nog att Thor-Leif kopplade in sitt digitala mixerbord och skickade ljudet direkt utan att någon ändrade ljudet i bussen.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, plockat upp kläder mm från påsar jag haft i Sidensjö. Nu är jag tillbaka i lägenheten och imorgon ska badrummet besiktas.
2009: Idag har jag skrivit ut några bilder till syrran, städat i ljudrummet, testat audacity, visat texter via projektorn, sändt radio, fixat budskapet på hemsidan och fixat en skiva för urvals-veckan. Efter det så spelade jag innebandy, spelade gitarr till det Sara spelade. Vi sjöng och spelade tillsammans.