04 augusti 2015

Träning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag tränat på 1Life. 

2014
Dagbok: Idag har jag ätit frukost och träffat några fler i Norge. Lite senare på dagen packade vi väskorna och åkte till Jönköping för att titta på en lägenhet, men det visade sig att den lägenheten inte längre var tillgänglig. Detta för att den som tidigare bott i den inte kommer att flytta i år. Vi bodde på ett hotell, men rummet som blev bokat var ej städat, så vi fick gå ner och säga till, men fick sedan ett städat rum. Kvällen avslutades med god mat i Jönköping.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att köra bil till Jönköping.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att maten var så god!

2013
Dagbok: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan på gudstjänst. Efter mötet har jag hjälpt till med att förbereda inför New Wine. Jag plockade ihop utrustning som ska användas i tältet och plockade bort kablar mm från scenen. Jag fick även hjälpa till med att fixa ljut till cafeterian.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att hjälpa till med förberedelser inför New Wine. Jag har även hjälpt min syster genom att diska hos dem.
Träning: Idag har jag kört armhävningar och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått veta att några ljudtekniker kan mixa på de barnmöten som skall vara. Jag är även tacksam för hjälpen jag fick av min syster och hennes man. Det går mycket snabbare när man hjälper varandra.

2012: Idag har jag fixat ljud och ljus på en vigsel på Svedjeholmskyrkan. Efter det har jag lagat mat, skickat några paket jag sålt. Resten skriver jag senare.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, snackat med polisen om händelsen, jobbat med datorn genom att installera operativsystemet och hämta hem uppdateringar. Jag har även fixat en dvd-film som jag ska ge bort och skrivit ut programblad som syrran skulle ha.
2010: Idag har jag spelat gitarr, fixat några betalningar på tradera och skickat ett paket. Jag har även hoppat på en studsmatta, spelat bowling, fikat på UH och spelat på Area1. Efter det så fick jag besök i lägenheten och vi såg på filmen "upp". Det var mina bröder och deras barn som kom på besök. När de sedan åkte hem så åkte jag till akuten för att höra vad de trodde om mitt sår som jag fick på Area1 och det såg bra ut, så jag skulle låta det läka själv.