16 mars 2015

Åkte till Sundsvall

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tänkte jag åka till Sundsvall för att bo på hotellet, men när jag nästan var framme i Docksta beslutade jag mig för att åka hem till min lägenhet igen och hämta min dator, mobilladdare, jacka och lämna mina arbetskläder. Efter det stoppade jag i mig mat och åkte vidare till Sundsvall.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick tillgång till internet på hotellet så jag kunde läsa igenom inventeringsmallen.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat el-gitarr i kyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, kopplat in två högtalare i cafeterian, fyllt i några papper på varor som vi beställt till ljudavdelningen, varit med Domino och Noah. När de hade åkt så spelade jag gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt till genom att spela el-gitarr i kyrkan. Jag hjälpte även Josef att komma igång med radiosändningen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Josef mixade ljudet så jag kunde vara med och spela el-gitarr. Jag är även tacksam över alla som sa att de tyckte det var roligt att jag var med och spelade. Jag hoppas att de menar det också.


2013
Dagbok: Idag har jag varit hos Tomas och Maria. Det var även många andra som var där och åkte i backen, körde skoter mm. Efter det så spelade jag innebandy. Jag har även jobbat med mallar till Mio, spelat innebandy och styrketränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Josef att komma hem från Thomas och Maria när skoterdagen var slut. Jag har även hjälpt till på innebandyn genom att plocka fram sargen och även genom att passa till mina lagspelare. Jag hjälpte även en kund genom att släppa fram honom i kön eftersom han hade mindre varor än mig.
Träning: Idag har jag kört hantelpress, åkt snowboard efter skoter och i en backe. Jag har även kört bänkpress.
2012: Idag har jag lämnat plasma, varit på information om pension, bytt elbolag, redigerat film, lagat mat och sett på hockey på kyrkan. Jag fick skjutsa några kompisar till och från kyrkan. Det var kul att få träffa dem igen. Jag fick även låna ut 100 kr till en som var i behov av pengar före lönen. Det är alltid kul när man kan hjälpa någon.

Kvällen avslutades med hockey och det blev vinst för Modo!
Beas man Niclas var med i extrabilagan som följde med Tidningen 7 Här ser du en bild från den tidningen.


2011: Idag har jag jobbat och efter jobbet blev vi bjudna på mat av chefen.
2010: Idag har jag jobbat. Jag bjöd Christoffer på mat på lunchen. Efter jobbet så åkte jag direkt till Svedjeholmskyrkan på musikerövning.
2009: Idag har jag pratat med Glocalnet för att felsöka internet hos förälldrarna, men allt tycktes vara rätt. Jag pratade därför med Belkin och fick tips av dem och gjorde då ändringar på det genom att berätta för syrran hur hon skulle göra. Efter det så åkte jag på styrelsemöte för närradion.