29 december 2014

Innebandy

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på innebandyn genom att öppna och se till så att målen, bollarna och västarna fanns på plats.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det var så många som var med och spelade innebandy.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och lyssnat på Christoffer. Efter mötet så redigerade jag lite ljudklipp och skivor. När jag var klar med det så shoppade jag och åkte sedan till Sidensjö. När jag var i Sidensjö så kollade jag på hockey, spelade spel, uppdaterade bloggar, träffade Sara & Eric och spelade piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela 3 budskap på hemsidan, men även genom att skapa backup-skivor på budskapen.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Sara & Eric.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och varit i Sidensjö. När jag var i Sidensjö så körde jag skoter och snackade med mina bröder och lekte med deras barn. Jag lekte lekar, spelade spel och körde skoter. Jag har även lagt upp några bilder i min dayviews.
2011: Idag har jag uppdaterat min dayviews, jobbat på Mio, lagat mat och fixat ett ljudshema för nästa år.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, hämtat mitt beställda Cubase studio 5. Jag har även jobbat med en dator som hade för mycket damm vid fläkten, så efter jag hade jobbat med den så fungerade fläkten på rätt sätt. Det gick då att starta datorn utan att den stängde av sig själv, men problemet var att den inte visade någon bild.
2009: Idag har jag kollat vidare på gitarrer och försökt välja mellan de gitarrer som du ser nedanför. Förutom det så har jag tvättat kläder och städade lite. Förutom det så bokade jag klipptid, handlade, lagade mat, jobbade med datorerna från kyrkan, träffat de som var i Sidensjö, skjutsat Joel och Johanna, satt upp affischer om Jesus Rock och blivit bjuden på mat av Anna.