14 juli 2015

Träning på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på 1Life och tränat. Dock fick jag ont i nacken idag.

2014
Dagbok: Idag har jag sökt efter boende. Detta p.g.a. att jag sagt upp min lägenhet. Vi får väl se vad som händer i framtiden.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att plocka bort från bordet när vi hade ätit mat.
Träning: Idag har jag cyklat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det inte regnade när jag cyklade hem. Solen var framme nästan hela cykelturen hem.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan, redigerat budskapet, försökt laga Annas Eu-moped, träffat Mikael och Nathalie mm. Vi fick mopeden att starta men den stannade ganska fort. Jag undrar vad det var för fel. Vi gjorde rent i förgasaren och bytte bränslefilter och fick den då att starta, men den var inte igång så länge.
Hjälp: Idag har jag försökt hjälpa Anna att få ordning på sin Eu-moped.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Annas Eu-moped startade även om den inte gick att köra.

2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag städat i alla rum utom vardagsrummet. Förutom det så har jag skrivit namn på några dokument som jag har scannat till datorn. Jag har även skrivit en lapp om att det stod fel öppettider i ÖA.
2011: Idag har jag redigerat film nästan hela dagen, men jag har även varit i Sidensjö och spelat in en av mina låtar och jag har även bytt nätaggregat på min systers dator. Förutom det så har jag sett att jag blivit antagen till en utbildning jag sökt till. Jag fick även ett glädjande besked om ett litet bidrag. Jag är tacksam för bönesvar! På kvällen så filmade jag på sommarvågen när "Still alive" spelade. Efter det funderade jag på om jag skulle åka till Trollhättan på utbildningsdagen, men klockan var så mycket att det inte blev så. Jag fick beskedet vid 16 på mail och dagen efter var besöksdagen. Det hade varit bra att få reda på det lite i förväg.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, redigerat vigselfilmen och jobbat med ett omslag till den.
2009: Idag har jag cyklat till jobbet, jobbat, cyklat hem, lagat mat och fiskat med Emmy och Mattias. Jag redigerade lite film när jag kom hem.