02 maj 2015

Konfirmationsfesten

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag börjat dagen med att åka till kyrkan där det var fullt med människor. De fick plocka in extra många stolar och berätta säkerhetsregler före konfirmationen kunde starta. När konfirmationen var slut så fick jag vara med på Nathalies konfirmationsfest. 
Hjälp: Idag har jag försökt hjälpa till genom att spela, sjunga, mixa ljudet, filma och plocka ihop efter festen. Jag kunde inte låta bli att städa upp i ljudrummet. Jag tyckte det var lite rörigt där. 
Träning: Jag har även spelat fotboll.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på festen och fick äta så mycket gott. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med en dator och kört latsdrag. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag lyckades få bild på en dator som endast visade svart skärm när jag började att jobba med den. 

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med datorn som kommit tillbaka från servicen, gått en promenad, jobbat med min iPad och styrketränat. 
Hjälp: Idag hjälpte jag Mario att ta sig från Mio till Energihuset.
Träning: Idag blev det en promenad, plankan och hantelcurl.


2012: Idag har jag jobbat på Mio. På lunchen hämtade jag en dator som jag ska jobba med och efter jobbet så har jag ringt många samtal och tillslut lyckats lösa så att vi har någon som hjälper Joel med ljudet idag, imorgon och på fredag. Jag är så tacksam till de som lovat att ställa upp. Även om mycket av min tid gick bort p.g.a. samtal så slapp jag stressa till platsen och kunde istället göra lite annat. Jag skickade bl.a. in mitt CV till manpower.

2011: Idag har jag jobbat och spelat innebandy.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så fixade jag några beställda skivor och la ut budskapet på hemsidan samt lyssnade så att dagens predikan sändes i radio. Efter det så städade jag lite i ljudrummet. Efter det så jobbade jag vidare med uppdateringar på Jonathans dator. Därefter sorterade jag papper i en av mina lovsångspärmar.
2009: Idag har jag skickat några klipp som jag har redigerat. Efter det så har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så åkte jag till spothallen och spelade innebandy. Efter det så redigerade jag film.