28 december 2014

Jobbat med datorer

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag varit med på soundcheck på Svedjeholmskyrkan. Jag har även lagt in några nya låtar på projektorn. Efter mötet så la jag ut några budskap på hemsidan och brände några budskap till dvd-skivor. Jag fick även jobba med datorn som fick problem, men det ordnade sig efter en systemåterställning. Jag åkte sedan till Sidensjö och där testade vi datorn jag köpt så vi såg hockey på tv:n via den.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Simon att ställa in ljudet för han var lite sen idag. Jag hjälpte även David genom att skriva in några låtar eftersom även han var sen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick ordning på datorn.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med tre av mina datorer, städat och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio, men även hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad och kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått igång en dator genom att koppla in hårddisken och installera om operativsystemet.
2012: Idag har jag under natten vaknat flera gånger p.g.a. min ryggvärk. Efter det så tog jag mig upp och gjorde mig klar för att jobba, men det var många rörelser som gjorde att jag kände av smärtan i min rygg och anleningen var att jag försökte hoppa i det största hoppet i Bjästabacken och jag tog mig över hoppet, men landade sedan på huvudet och ryggen. Så jag har jobbat på Mio idag och sedan lånat ut min snowboard och tagit med en hockeyklubba till Joel. I Sidensjö så träffade jag de från Norge och Anna. Det var jättekul att få träffa dem igen. Nu har jag lämnat några påsar som Åsa glömt i Sidensjö, men det är nu dax att sova.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med André, Marlene, Mattias och Magnus. Jag har även sett på Modos hockeymatch. Vi såg även på några filmer hos Magnus.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, träffat Dan och Mikael m.fam. mm.
2009: Idag har jag hjälpt de i Sidensjö att ta sig ut på nätet, jag har även spelat pingis, kört skoter, åkt längdskidor, spelat och sjungit. Jag har även sett på hockeymatchen.


Efter det så delade vi ut alla julklappar. När vi hade öppnat våra paket så var det bara att åka in till Swedbank arena och kolla på hockey. Det var en bra match tycker jag. Modo spelade verkligen bra den första perioden. Det enda som saknades var målen, men de ordnade dom i 2:a och tredje, så det blev 4-2 till Modo. När matchen var slut så gick vi ut och åkte sedan hem till Sidensjö. Jag fikade lite där och var social. Sedan packade jag ihop det jag hade med mig dit, men jag glömde laddaren till telefonen, så nu kan jag inte föra över bilderna som jag hade tänkt ta med i bloggen, men de kommer bilder senare. Det kan du vara säker på. När jag hade packat ihop det mesta så åkte jag hem till min lägenhet. Jag ska även skriva att jag fick boken som jag beställt av min brorsas barn (jultidningar). Boken heter "stressa mindre". Jag är väl inte den som stressar speciellt lite, så jag ska försöka att läsa boken och få tips på hur jag kan stressa mindre. Läser du fortfarande min blogg? Det är några som gör det iallafall. Det vore därför trevligt att få ett svar på frågan som jag nu har längst upp till vänster.