30 juni 2015

Jurasic World

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag lagt ihop alla videoklipp till ett långt med allt jag hittat med Eveline. Jag har även sökt igenom datorn och hittat lite till. Totalt är det nu 1 h och 55 min så jag kommer att göra den jättekort för det är för långt för gästerna på bröllopet. Förutom det så har jag sett på Jurasic World med Peter. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, väntat för att se om det skulle komma någon på geocachingkvällen, sett ett filmklipp som Anders skapat, gömt ett geocachingföremål med Anders, tränat och städat lite.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan. Jag har även skapat en grupp för lovsångare och musiker. Jag har även skjutsat mina arbetskamrater till jobbet. 
Träning: Idag har jag kört några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min huvudvärk gick över. 
2013
Dagbok: Idag tog jag sovmorgon, kollade facebook via surfplattan, solade, körde geocaching, var på kalas hos Marianne, spelade spel på mobilen, kollade på filmklipp, träffade Christian.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de som följde mig på geocachingrundan genom att visa dem vad geocaching är. Jag har även hjälpt några genom att spela mobilspel eftersom de väntar på att kunna spela mot mig. 
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick träffa Christian. Jag trodde inte att jag skulle hinna träffa honom, men det gjorde jag. 

2012: Idag har jag jobbat på Mio, när jag slutade jobbet så åkte jag hem och jobbade med en dator på jobbet och passade även på att skapa en mall som vi ska använda på jobbet. Förutom det så har jag redigerat filmklipp, städat i lägenheten och lagt ut budskap på hemsidan.
2011: Idag har jag jobbat med min bärbara dator som inte får upp någon bild. Jag värmde upp grafikkortet. Plockade bort det, rengjorde det och satte tillbaka det, men det var fortfarande samma problem så då redigerade jag bröllopsfilmerna istället. Jag lånade även ut bilen till Hemen så under tiden som jag väntade på att få tillbaka den så redigerade jag film. Jag har även handlat, jobbat med min mobil i Sidensjö, men det var svårt. Jag hade fått nya coils, men fick dem inte att fästa i moderkortet.
2010: Idag har jag cyklat till Mattias och stoppade sedan in cykeln i Mio-lastbilen. Detta för att kunna cykla hem. Mattias var ledig och hade lånat Mio-lastbilen. När jag kom hem så hämtade jag mitt nya usb-minne på 8 GB. Ett mycket litet usb-minne. Efter det så startade jag killdisk på brorsans dator, under tiden som det jobbade så skrev jag i bloggen, lagade mat och städade. Idag bytte jag bl.a. sängkläder.
2009: Idag har jag tvättat kläder, fått stygnen borttagna, jobbat med Anders på Svedjeholmskyrkan. Vi jobbade med att skarva multikablar. Idag har vi skarvat totalt 72 kablar. Efter det så åkte vi å käkade mat på Matcompaniet. Därefter åkte vi till Hamptjärn. Där träffade vi några kompisar. De var där och fiskade. Det blev inget fiske för mig och Anders, men vi var med på boccia. Sen grillade de, men inte jag och Anders eftersom vi redan hade ätit. Vi pratade lite om va som är synd och inte mm. Det blev rätt så många intressanta diskussioner. Efter det så åkte jag hem och redigerade filmen från sista april för att kunna spara den på DVD, men det blir nog imorgon jag sparar den på DVD. Nu är det dax att sova igen. Jag förstår inte varför dagarna går så fort.