01 mars 2015

Gitarr, företagsskola och nya lokaler

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr, fikat, kollat på lokaler som församlingen funderar på att investera i, besökt mor & far och varit på företagsskola.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela gitarr, dela budskapet på hemsidan, sända det i radio, mixa ljudet på företagsskolan, fixa en beställd cd-skiva och genom att dela ut en mapp med budskapen från företagsskolan. Jag har även hjälpt min mor och far med nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på fika, men även tacksam över all hjälp jag fick av Peter och Thomas.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat med medlemssidan, skickat ut ett mail till ljudteknikerna, monterat ihop min träningscykel och testat den.
Hjälp: Idag har jag hjälpt ljudteknikerna genom att dela lite information med dem på medlemssidan.
Träning: Idag har jag cyklat och kört hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått in lite mer info på medlemssidan.
2013
Dagbok: Idag har jag kört bil mest hela dagen. Jag åkte till Drevdagen för att kunna vara med på vigsel och bröllop imorgon.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mona att komma till bröllopet. Mona är syster till Anders far. Hon åkte med mig till Drevstigen.
Träning: Idag blev det ingen träning
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så åkte med David Lundbäck på hockeymatch. Tyvärr förlorade Modo, men nästa match vinner de nog.
2011: Idag har jag tvättat, jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling hos Christoffer och Jenny
2010: Idag betalade jag räkningar. Jag jobbade sedan på Mio och när jag slutade så åkte jag in på bönen på kyrkan. Jag lyssnade även på låtar på spotify och delade två låtar per dag ett tag.
2009: Idag så hade jag ingen uppgift i kyrkan, så jag kollade ljudnivåerna och jobbade med projektorn när den som skulle göra det gick på toa. Efter det så reidigerade jag budskapet, la ut det på hemsidan och sände det i radio.