17 november 2014

Innebandy

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio från 7-16:30. Efter jobbet har jag spelat innebandy och uppdaterat min blogg, så nu är jag äntligen tillbaka på rätt dag.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att ta emot godset som kom 7 på morgonen.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min arbetskompis äntligen fått körkortet, men även tacksam över att jag fick äta mat med honom på lunchen. Kanske är jag mest tacksam över att min gitarr fanns på kyrkan. Jag hittade den inte igår och var orolig för att den kanske var stulen, men idag fanns den där!

2013
Dagbok: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan. Tanken var att jag skulle mixa istället för Mikael, men det blev ingen mixning för det fanns ingen ström. Istället så hjälpte jag till med att se till så att det blev ljusare i lokalen. När mötet var slut och vi satt och fikade så kom strömmen tillbaka och då fixade jag inför radiosändningen. Det fick bli en repris av förra veckans budskap. Efter det så åkte jag till Sidensjö och spelade gitarr och piano. Efter det så hjälpte jag Sara & Eric att ta hand om Domino och Noah. Jag fick hjälpa Noah på ett datorspel, sedan fick jag borsta tänderna på honom, därefter läsa två böcker och sedan vänta på att han skulle somna. Jag har även klippt mig.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa in mer ljus och genom att sända radio. Jag har även hjälpt Sara genom att hjälpa henne med att ta hand om Domino och Noah.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Noah somnade.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK, varit på ungdomsmöte och snackat med några ungdomar som var på ungdomsmötet. 
2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning,
2010: Idag har jag lagat mat, jobbat på Mio, spelat bowling med hemgruppen, fikat på UH med hemgruppen och kört några sit-ups.
2009: Idag har jag druckit te, tvättat kläder, skickat receptet på banankaka till syrran, uppdaterat innebandylistan, jobbat på Mio och varit på cellgrupp.