26 juni 2015

Nätverksfix

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag övat med basen och testat olika inspelningar med mina mickar. Jag har även jobbat med nätverket på Broskolan.
Hjälp: Idag har jag Peter & Tomas jobbat med nätverket på Broskolan. Jag bjöd även Peter på mat idag.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skjutsat hem mina arbetskamrater, jobbat med en dator och jobbat bidare på Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba över för att få lite bättre ordning på lagret. Jag har även hjälpt Mats genom att jobba med hans sons dator.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi kunde lasta ut det som skulle hämtas med tanke på hur mycket som står på lagret nu.

2013
Dagbok: Idag har jag packat för att åka på semester. Jag tänkte även vara med på Geocaching, men vi var endast tre idag och det regnade, så det blev ingen geocaching. Istället fick jag lite bättre ordning i förrådet.
Hjälp: Jag hjälpte Mikael och Svedjeholmskyrkan genom att fixa en ljudtekniker.
Träning: Idag blev det armhävningar och latsdrag.
Tacksam: Jag är så tacksam för att Simon kunde mixa på söndag så jag kunde få ha lite semester.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, efter jobbet så har jag gjort lite olika saker. Jag har styrketränat, jobbat med lite jobbuppgifter, redigerat film, lagt in bilder i min dayviews, återställt telefonen för att se om det skulle bli någon skillnad på ljudet i inspelningarna när man filmar och lagat mat. Jag kollade även lite på mina programmeringspapper.
2011: Idag har jag lastat bussen med ljudutrustning, packat upp det i tältet, testat ljudet i min gitarr, mixat de övriga som kom, spelade in mötet, efter mötet så plockade jag ihop ljudutrustningen och hjälpte till att riva tältet, efter det så körde jag tillbaka bussen och tog ut utrustningen som ej skulle användas på barnlägret, därefter så åkte jag hem och lagade mat.
2010: Idag har jag pratat med Glocalnet om modemet och de fick ingen kontakt med det. Det visade sig att de först skickat fel modem och nu ett trasigt. Vi kom därför fram till att jag skulle få köpa ett modem och få betalt för det för att slippa vänta. Jag köpte därför ett lite dyrare modem, men fick inte betalt för hela det modemet. Jag tycker att de borde varit tydligare om hur mycket modemet skulle få kosta. Jag uppfattade det som att det inte skulle vara något problem om jag sparade kvittot. Jag fixade även en ny internetkabel till syrrans dator då det var problem med den hon hade.