08 september 2015

Döden kan komma plötsligt

Inga kommentarer:

Det är sällan någon som förväntar sig att du inte ska äta och jobba över

2 kommentarer:

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på hemgruppssamling. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela ut 2 budskap, men även genom att dra en kabel under scenen för att kunna skicka ljud från datorer som kopplas in nära talarstolen. Nu återstår bara att löda på kontakterna.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av Peter med att skicka in ljudkabeln och att ta upp den där den skulle upp.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, sändt radio, delat budskapet på hemsidan, beställt jultidningar, spelat gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, sända radio och genom att felsöka varför det ej gick att sända radio och varför sändningen hackade.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick spela och sjunga med min syster.2012: Idag har jag jobbat på Mio, blivit bjuden på mat hos David och Ann-Sophie, sett på Hamilton 2 med några kompisar och fikat på UH.
2011: Idag har jag pratat med de som jobbar på ecuni och de fixade så att hemsidan fungerade igen. De lyckades med det via en backup som de gjort. När det var fixat fick jag reda på att en av mina backup-lösningar gjort att kontot fyllts upp så nu gjorde jag en backup till en extern hårddisk istället.
2010: Idag vaknade jag 6 på morgonen och gick på toaletten, sedan la jag mig och sov igen och drömde då en dröm som jag delar i ett blogginlägg. När jag vaknade upp från min dröm så var klockan 9:20så jag fick därför skynda mig till jobbet. Det blev ingen frukost idag. Ja, som du förstår så har jag jobbat på Mio idag, sett på idol, bakat annanasrutor, bullar och styrketränat. Jag skickade även pengar till Annas refillkort.
2009: Idag har jag jobbat vidare med hemsidan, kollat på Mats dator och tagit bort ett virus från den och gratulerat Anna som fyllde 15 år.

Nätverksjobb

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr i kyrkan. Jag har även felsökt varför ljudet försvann från micken när Thomas predikade. Efter mötet så träffade jag Domino och Noah i Sidensjö och efter det så tog jag med mig ett nytt flyttlass till lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara genom att leka och vara med Domino och Noah.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders mixade så jag kunde vara med och spela även om jag känner att det gått bättre andra gånger, men det är väl bara att fortsätta öva.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, fixat en instagram-widget till Svedjeholmskyrkans hemsida och en youtube-widget och prenumerationslänk.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela bilder och filmklipp på hemsidan.
Träning: Idag har jag gjort några situps
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ordning på instagram-widgeten.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, bokat biljetter för bio, fixat så man kan lyssna på budskapet på Svedjeholmskyrkans hemsida, redigerat film, lagt upp tre klipp på Youtube och gjort några situps.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, jobbat med kyrkans hemsida då det ej gick att komma in på hemsidan. Dock hjälpte inte min backup då jag inte ens kunde logga in via ftp.
2010: Idag har jag lagat mat, jobbat på Mio, skruvat in en hårddisk i ett chassi jag beställt, sett på idol och lagat mat för flera dagar framåt.
2009: Idag har jag jobbat vidare med hemsidan, jobbat på Mio, promenerat och spelat in några låtar med Pernilla på Svedjeholmskyrkan.