15 september 2015

Är du kontrollfreak?

Inga kommentarer:

Har du koll på varningssignalerna?

Inga kommentarer:

Datorjobbet fortsätter.

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och där fixade jag bl.a. kaffemaskinen och en skrivare. Jag har även jobbat med datorn idag. Jag delade även ett youtube-klipp.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy mm.
Hjälp: Idag har jag bl.a. hjälpt en kund genom att byta ut armstöden till en soffa. Det var tyvärr någon som lastat ut fel, men inte jag den här gången. Hur som helst så åkte jag till kunden med min bil för att överlämna rätt armstöd till kunden.
Träning: Idag har jag gjort situps, spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick att använda projektorn via nätverkskablarna som jag fixade igår. Idag fixade Eric och Peter kontakter på dem och testade och det fungerade. Förra gången vi testade var de för långa, men nu när jag har dragit om dem så blev de betydligt kortare så nu gick det bra!

2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat mina bloggar, jobbat med ljudet på Svedjeholmskyrkan, shoppat, testat min iRig mic, spelat gitarr, spelat piano och sjungit. Jag har även lekt med Domino och Noah.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa inspelningssignalerna för radiosändningen och genom att fixa filen för hemsidan.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det blev så bra ljud via min iRig mic.


2012: Idag har jag jobbat med projektordatorn på kyrkan, men även fixat backup-skivor från budskap på ljuddatorn. Det jag gjorde med projektordatorn var att jag kopierade filer som behövde finnas kvar, formaterade datorn och installerade om operativsystemet och alla program som behöver finnas på den. Efter det så testade jag det och åkte sedan hem. Jag har nu redigerat några filmklipp på youtube. Nu är det nog dax att sova igen.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning och tränat. Jag har även jobbat vidare med kyrkans hemsida. Jag fick idag över kategorierna och sektionerna, men ej menyerna.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, sett på idol, uppdaterat bloggen, kollat på valdebatten, gjort några sit-ups.
2009: Idag har jag tvättat kläder, försökt få till en podcast på kyrkans hemsida, jobbat på Mio, snackat med personer som ska hjälpa till att rigga inför 3G.