01 september 2015

Träning på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och på lunchen lämnade jag datorn på en plats där en person ska hämta upp den för att lämna den till ägaren. Efter jobbet tränade jag på 1Life. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att lägga in godset i datorn, men även genom att meddela kunderna att de kan hämta sina varor.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att spela innebandy.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, sändt radio och berättat för Debora om hur man använder mixerbordet på Svedjeholmskyrkan. Jag har även lagt ut budskapet på hemsidan, lämnat tillbaka en dator som jag har fixat, spelat gitarr och piano. Jag passade även på att sjunga när jag spelade. Jag har även jobbat lite med Broskolans hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, lägga ut budskapet på hemsidan och genom att berätta för Debora hur man använder mixerbordet mm.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Debora ville lära sig mer om ljudet.
2012: Idag har jag jobbat med sommarmatte, städat, träffat Hemens familj, spelat bowling och sett på film med Anders och Sandra.
2011: Idag har jag jobbat vidare med mitt cv och jobbat på Mio.
2010: Idag har jag pratat med de på TRE för att försöka hjälpa Hemen med modemet. Idag fick vi internet att fungera och jag fixade även spotify till Hemens dator. Jag städade även lägenheten, lagade mat, fixade omslag till filmer jag redigerat och uppdaterade bloggen.
2009: Idag har jag städat i lägenheten, tvättat kläder, jobbat på Mio, ätit mat med cellgruppen på matcompaniet och sedan samlats i min lägenhet.