06 oktober 2015

Morgonmöte med information om 3 nya program

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och när jag jobbade idag så berättade jag om 3 nya program som vi ska använda imorgon. Som tur var hade jag skrivit ner en del och läst på så jag kunde ge dem en hel del information för jag var nämligen inte med på utbildningen. Jag fick inte åka, men jag tror att jag lärde mig det mesta ändå. Efter jobbet så testade jag min Apple TV för att kunna använda den på Svedjeholmskyrkan när jag ska berätta om Onsong.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet mixat ljudet på församlingsmötet. Jag har även lagat mat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att låna ut min gitarr, men även genom att mixa ljudet. Jag bjöd även två arbetskamrater på mat.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag fick äta mat med mina arbetskamrater.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, uppdaterat bloggar och shapelink.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet och även Mario. Efter jobbet så har jag skjutsat Peter till och från innebandyn.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Peter bjöd mig på mat, men även tacksam för att jag fick äta med honom och hans arbetskamrater.

2012: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och visat text på projektorn. Jag har även varit i Sidensjö. Där träffade jag Domino och Noah. Jag lekte med dem, men sedan räknade jag sommarmatte.

2011: Idag har jag jobbat på Mio & mixat ljudet på ungdomsmötet. Idag var det "sista minuten"
2010: Idag har jag jobbat på Mio & varit på musikerövning.
2009: Idag har jag jobbat med Anders dator, jobbat med innebandylistan, jobbat på Mio, spelat innebandy i Själevad och berättat om kreativ-helgen.

2009:
Hasse berättade om hur viktigt det är att vi ber för de som inte är så ofta i församlingen och att vi visar kärlek till varandra. Det var fler som nämnde det också. Jag håller med Hasse om att det är tråkigt att så många har det jobbigt. Jag kan känna igen mig lite i det.

Det som kan kännas jobbigt för mig är när det blir stressigt eftersom jag gör så mycket i församlingen. När bönestunden var slut. Lite efter 21, så kom Annika till mig och sa att jag är jätteduktig på det jag gör i församlingen.

UPPMUNTRAN:
-Du är jätteduktig!

Hon var så glad över att jag hela tiden lägger ut budskapen på hemsidan så att man kan lyssna på dem. Vi pratade även lite om Daniels praktikdag. Han var på praktik på Mio i torsdags, så hon undrade hur det hade gått för honom.