11 mars 2015

Fick träffa Hemen och Sareh

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag besökt Hemen och Sareh. Det var kul att få träffa dem igen och även deras barn. Jag lämnade även tillbaka datorn jag fixat till dem.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Hemen och Sareh genom att lämna tillbaka deras dator, men även genom att byta kanal på deras trådlösa nätverk. Jag hjälpte även Hemen att komma hem snabbare genom att hämta upp honom när han promenerade hem efter jobbet. Jag skjutsade även hem Mario från jobbet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den mat som Mario bjöd mig på, men även tacksam över den mat jag fick när jag besökte Hemen och Sareh.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på församlingsmöte.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias, Mario och Medani genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den information jag fick på församlingsmötet. Nu känner jag till lite mer än före jag var där. Jag kan inte svara på vem som hade rätt, men det kom upp många frågor, men för att veta säkert behöver jag nog besöka platser för att få min egen bild och uppfattning.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och gjort armhävningar.
Hjälp: Idag har jag bjudit Mario på mat. Jag har även hjälpt kunder att få reda på att deras beställda varor finns på lagret.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar och kört jägarsits.
2012: Idag slapp jag mixa ljudet, men jag fick istället lösa problemet efteråt. Programmet för inspelningen hade stängts ner så jag fick spara om filen som de filmat för att endast få ljudet och sedan fick jag redigera den och lägga ut den på hemsidan. Jag såg även till så den sändes i radio. Efter det så följde jag med Joel på söndagskul och jag hjälpte honom att packa upp utrustningen och gav honom några tips på hur han kan mixa. Nästa gång hoppas jag att han klarar det själv. Idag kändes det som han skulle klarat det helt själv nästan. Han hade någon fråga, men det blir mindre och mindre frågor så det känns bra. Nog om det. Efter det så åkte jag hem till min lägenhet och förberedde inför hemgruppen som kommer på besök imorgon. Jag har även sett på så ska det låta och spelat gitarr till några av låtarna.
2011: Idag har jag jobbat och spelat några spel på PS3:an. De följde med när jag köpte den. Jag använde även guitar pro 6 till mina låtar som jag skrivit själv.
2010: Idag har jag jobbat och spelat innebandy.
2009: Idag har jag städat, handlat, jobbat och efter jobbet så lyssnade jag på Frank och Simon Ådahl och hjälpte Anders lite. Det var han som mixade. Efter det så fick Anders sova över hos mig. Det var även en kör på besök.