17 augusti 2015

Kan du hjälpa mig?

Inga kommentarer:

Kvällspromenad

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och gått en kvällspromenad. 

2014
Dagbok: Idag har jag skruvar ner lite möbler i lägenheten, shoppat och tömt lägenheten på mina större möbler. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara och Eric genom att bjuda dem på mat.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av Sara, Eric, mor och far. Jag är även tacksam för att jag fick låna lastbilen från Mio.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med mina bloggar, med Broskolans hemsida mm. Jag har även lagat mat och städat lite. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan genom att jobba med hemsidan.
Träning: Idag har jag kört armhävningar och latsdrag. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått lite bättre koll på layouten för Broskolans hemsida. 


2012: Idag har jag hämtat min far och sedan åkt till Lindholms bil och hämtat min bil. Dock går den inte som den ska än, men det skramlar inte som den gjorde när jag lämnade in den till dem. Förutom det så har jag jobbat med mina gamla datorer genom att kopiera och flytta olika filer mellan dem och även till en extern hårddisk, men jag har även solat lite idag och försökt få ordning på min gamla dator som inte kommer in i bios, men ändå kommer in i windows. Jag skruvade bort moderkortet och fixade så det blev rent, men ändå fick jag inte upp bios. Jag hoppas det går att ordna så att datorn får upp bios i uppstarten.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och när jag kom hem så städade jag i min lägenhet. Jag städade för att kunna ta emot besökare nästa dag
2010: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, lämnat in mobilen på service, gått en promenad, handlat, tvättat bilen, gjort situps och avslutat med en promenad.
2009: Idag har jag jobbat på Mio och fick idag nya arbetsskor. När jag sedan kom hem så skrev jag ett dokument som jag funderar på att skicka till pastorn. När jag hade skrivit klart brevet så joggade jag runt höglandssjön. När jag hade joggat klart så lagade jag mat.

Skjuter du upp dig själv?

Inga kommentarer:

Det du säger att du inte kan, kan du inte

Inga kommentarer:

Var tacksam!

Inga kommentarer: