16 augusti 2015

Felsökte en motionscykel

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit med och spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag var även med och sjöng och efter mötet så redigerade jag och delade budskapet på hemsidan. Eftermiddagen och kvällen avslutades i Sidensjö där jag felsökte en motionscykel, spelade, sjöng och klippte mig. 

2014
Dagbok: Idag har jag kollat på en lägenhet och två hus. Lägenheten kändes intressant om jag kan få hyra den. Ett hus kändes inte aktuellt, men det andra skulle jag nog kunna tänka mig. När jag hade kollat på lägenheten och husen så åkte jag till brorsans nya hus och hjälpte honom med flytten. Kvällen avslutades med kvällsmöte på EFS. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt min bror att flytta och min syster att få ordning på bilden som skulle visas på projektorn.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick möjlighet att se lägenheten. Jag jobbar så mycket nästa vecka att det skulle blivit svårare då. 
2013
Dagbok: Idag har jag tagit sovmorgon eftersom jag igår jobbade med Broskolans hemsida fram till 03:00, men jag lyckades ändå inte få till den, så jag la mig och sov. När jag sedan vaknade så har jag jobbat med hemsidan, städat mailen, skrivit in lösenord mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan genom att fixa så den tillfälliga sidan visas. Jag har även fixat över den gamla databasen till hemsidan som jag nu jobbar med och förutom det så har jag uppdaterat joomla till den senaste versionen.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått ordning på Broskolans hemsida så jag kan börja jobba med layouten. 


2012: Idag har jag jobbat på Mio och sedan flyttat över en hårddisk till min nya dator, startat den och installerat operativsystemet.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, jobbat med en skrivare som behöver byta ett sorts moderkort.
2010: Idag har jag hämtat chefen som lämnat in bilen på service, därefter åkte jag till jobbet, jobbat med olika program för att försöka rädda min externa hårddisk. När jag sedan skruvade upp hårddisken och gjort ett ingrepp i den så fungerade den igen. Det var nog inte bara mitt ingrepp, för jag får erkänna att jag bad Gud om hjälp också! Ännu ett tecken på att Gud hör bön! Tack för bönesvar även om det tog lite tid.
2009: Idag har jag skjutsat Emmy och Mattias till kyrkan. Jag skulle varken spela eller mixa idag så istället så kopplade jag in slutstegen och lödde några kablar i ljudrummet. Efter mötet så redigerade jag budskapet och la ut det på hemsidan, sedan fikade jag med Anders. Efter det så monterade jag och anders en kabelskena i en balk uppe vid taket. Efter det så åkte jag till Sören och Carina eftersom det inte var någon volleyboll. Några minuter före jag kom fram till Sören och Carina så hittade jag ett dike. Jag tyckte det gick bra eftersom jag körde upp snabbt, men när jag kom fram så frågade de om jag kört på någon åker eftersom det var så mycket gräs där fram, så jag fick då avslöja lite om vad som hade hänt. Jag vill tacka för änglabeskydd. Om jag hade varit tröttare eller om det varit något ivägen i diket så hade det inte gått så bra. Det kunde ha hänt mycket på stegen också, men det gick bra. Tack Jesus för att du är med oss varje dag!