17 april 2015

Grattis på födelsedagen!

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag tagit tvättat kläder, shoppat och planerat inför festen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Medhane genom att ge honom telefonnummer till olika personer för han behöver högtalare till sin fest och förhoppningsvis får han tag på högtalare med hjälp av de telefonnummer jag skickade.
Tacksam: Idag är jag tacksam för det fina vädret och för alla gratulationer.  

2014


Här kommer lite bilder på gästerna! Kan man få bättre väder på sin födelsedag?

 Det här blev min mat idag!


Bjöd på tårta på jobbet!


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och sedan firat min födelsedag. Dagen började med att jag bjöd på tårta på jobbet, senare så åt jag mat på stan och kvällen avslutades med att jag bjöd på tårta och fika.
Hjälp: Info har jag hjälpt till på jobbet på olika sätt, men jag har även hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet. Jag hjälpte mina gäster och arbetskompisar genom att bjuda dem på tårta. Gästerna som besökte mig i lägenheten fick även fika.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag gjort en egen tårta, jobbat på Mio, beställt ett nytt modem och firat min födelsedag. Det började med att de sjöng för mig på jobbet. Det var trevligt! När jag sedan kom hem till lägenhet så fick jag besök av Sara, Eric och mina föräldrar. De gav mig paket, såg på hockey och åt av tårtan jag hade gjort. På kvällen så gick jag in på facebook och såg hur många som hade gratulerat mig på min födelsedag. Det var verkligen kul att så många gratulerat mig.
Idag fick jag några tavelramar, pengar och många gratulationer.
2011: Idag har jag visat text på projektorn, jag har även sänt radio, köpt den billigaste telefonen på Clas Ohlsson för att kunna ha en telefon som man kan lita på att nätet inte går upp och ner, kollat på mina gratulationer på facebook, fått besök i lägenheten, sett på Boog och Eliot 3, kollat på Saras dator, tvättat bilen och städat bilen på insidan. De som var på besök i lägenheten var Sara, Eric, Dan med familj och mina föräldrar.
2010: Idag har jag försökt fixa Johannas dator, uppdaterat bloggen, tagit emot gratulationer på facebook, städat, handlat, spelat innebandy och fått besök i lägenheten. De som kom till lägenheten gratulerade mig på min födelsedag.
Jag fick en tavla, underlakan och pengar. 
2009: Idag har jag blivit gratulerad av min syster tidigt på morgonen för hon ville vara först att gratulera mig idag. Förutom det så har jag städat, köpt tårtor, tagit emot gäster, bjudit på fika och tårta, sett på filmen Horton, varit på ungdomsmöte, sett filmen Wall E och jobbat lite med kyrkans hemsida. Mor och far har varit här iallafall och jag fick en bibel, en blomma, ett strykbrädesöverdrag, sockar och en börs av dem