15 februari 2015

Gitarr, mixning och nätverk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag sjungit och spelat gitarr. Jag har även städat lite i garderoben i ljudrummet för att se vilka lampor vi behöver beställa. Förutom det så har jag ätit mat med mina vänner, mixat ljudet på företagsskolan och jobbat med nätverket på Broskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att sända radio, men tyvärr startade inte sändningen direkt pga att programmet var felprogrammerat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av mina vänner när vi jobbade i ljudrummet och städade på scenen.

2014
Dagbok: Idag har jag redigerat film, åkt snowboard, träffat syskon & vänner, ätit god mat, tvättat kläder, städat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att ta hand om barnen, men jag har även hjälpt till med att steka köttfärs och hjälpt Peter genom att skjutsa honom till och från syrrans firande.
Träning: Idag har jag åkt snowboard och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått träffa mina vänner och syskon, men även syskonbarn. Jag är även tacksam att det fanns en tvättid kvar så jag kunde tvätta idag.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med brorsans dator, uppdaterat bloggen, tvättat kläder, redigerat film, ätit mat, varit på kvällsmötet, lagt ut budskapet på hemsidan, tagit fram ljudutrustning för morgondagen, ätit mat med Anders, skjutsat hem honom och kollat på lägenheten han flyttat till.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders att komma hem från Svedjeholmskyrkan.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat och vanligtvis brukar jag spela innebandy, men idag var vi så få så det blev inget. Istället så kunde jag åka och handla och sedan fortsätta med filmredigeringen.
2011: Idag har jag varit på möbelmässan och efter det åkt tåg till Mellansel.
2010: Idag har jag jobbat och postat ett paket. Jag tog även ner delar av den gamla ventilationen på jobbet. På lunchen så blev jag bjuden på mat av en som jag fixat spotify till. Efter jobbet så hjälpte jag samma person med mailen och fick ordning på hans problem. Han kunde skicka, men ej ta emot och det var en inställning som skulle ändras. Jag fick sedan se när Sverige tog guld och under tiden så åt vi varsin semla. Efter det så åkte jag till Sidensjö och spelade med syrran. Förutom det så snackade jag och var social med de andra som var i Sidensjö också. Efter det så jobbade jag med Mats dator hemma i min lägenhet.

2009: Idag var jag med och spelade på mötet. Efter mötet så fixade jag för radiosändningen. Därefter så mixade jag Die Alive. Efter mixningen så var jag taxi till några personer och sedan åkte jag till Matcompaniet och åt mat med Die Alive. Efter det så åkte jag till Sidensjö och spelade med min syster. Efter det så flyttade jag över viktiga filer från projektordatorn till en extern hårddisk. Därefter installerade jag om operativsystemet.