25 mars 2015

Fel saldo

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag har vi kollat om vi inventerat rätt för en del artiklar fick vi mer av på saldo och en del färre. Det är ju bäst om saldot är rätt, men det som är fel måste rättas till. Efter jobbet åkte jag på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att knappa in de saldon som vi behövde rätta till.
Tacksam: Idag är jag tacksam över all hjälp jag fick av de som jobbade på Mio idag.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit med på övning inför helgen med Stefan Salmonsson.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medani att ta sig till jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på övningen.2013
Dagbok: Idag har inventeringen startat, så idag har jag inventerat, men jag har även spelat innebandy. Förutom det så har jag lämnat blod och kört lite hantellyft. Tyvärr var det någon som klev på min klubba så bladet gick sönder. Jag tror jag vet vem, men jag nämner inga namn. Det var tur att personen inte gjorde illa sig, för bladet går att byta ut, men inte en skada.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att justera saldon på inventeringen.
Träning: Idag har jag spelat innebandy, gjort armhävningar och kört hantellyft.
2012: Idag har jag jobbat vidare med accesspunkten hemma och jag tog den sedan till jobbet och hoppades på att kunna hitta en cli-kabel (serial cable), men jag hittade ingen. Jag ringde it-supporten och då jag inte kunde ansluta till accesspunkten så kunde inte de heller det. Den som var mest kunnig var inte där på plats utan han skulle vara tillbaka på måndag, men jag ville fixa det före måndagen då jag så väl kommer ihåg att chefen sa att vi skulle vänta med detta tills efter inventeringen. Nog om det för en stund.
Simon ringde mig och ville ha hjälp med att plocka fram ljudutrustningen. Jag åkte därför till kyrkan och plockade fram lite grejer och kopplade in pianot som något kopplat bort. När jag hade fixat det och hjälpt Simon lite med ljudet så hjälpte jag syrran och Elner som försökte få över sånger från Elners Easy Worship 2009. Vi kunde inte öppna dem i 2007:an. Jag frågade därför om vi kunde uppgradera den och det skulle gå bra. Problemet var bara att det inte gick så bra. Jag kunde nämligen inte komma vidare för att det stod att det var fel organisationsnummer/licens. Jag var säker på att det var rätt för det stod exakt så i easy worship 2007. Det hela slutade med att vi fick skriva kopiera sångerna till vår dator eftersom Elner ej hade dvi-port på sin dator. När jag hade lagt in låtarna så hjälpte jag syrran att ladda hem ett filmklipp som skulle visas. När det var klart så försökte jag få lite mer info om hur jag skulle kunna uppdatera Easy Worship och tillslut kom jag på att det gick att komma vidare om jag ej använde å,ä eller ö i registreringen. Nu har vi Easy Worship 2009 på datorn.
Jag tänkte sedan testa olika ljudprogram eftersom jag letar ett inspelningsprogram som är lätta att redigera i, men förutom det så ska det köra auto-save med jämna mellanrum så att vi inte tappar hela filen om programmet kraschar. Oj, vad jag snackar.
När jag kollade på det så ringer Joel och säger att han inte får något ljud i högtalarna. Jag försökte hjälpa honom via telefon, men funderade att åka och hjälpa honom, men då fick jag reda på att det gått bra för honom. Nu har han fått testa att mixa helt själv en gång. Jag är mycket glad och tacksam för att han hjälper mig.
Efter det så åkte jag till Sidensjö och där fick jag äta våfflor. Det var ju trots allt våffeldagen. När jag hade gjort det så skulle jag försöka att göra en egen cli-cable. Problemet var att jag hade kontakter med hane och hona i ändarna. Jag beslutade mig för att klippa dem och sätta nätverkskontakter på slutet och sedan sätta en skarv i mitten. Efter många försök så konstaterade jag att det inte fungerade. Klockan blev mer och mer och tillslut så åkte jag och kollade på kyrkan och där fanns det en kabel som jag behövde.
När jag kom hem till lägenheten så testade jag programmet putty som Magnus tipsat mig om, men jag lyckades inte fixa allt jag hade tänkt mig, men jag samlade mer information om det.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen så hjälpte jag Elner med projektorn på EFS. När mötet var slut blev jag bjuden på fika av honom. Jag kommer ihåg att de talade om att Jesus är som ett tvättmedel för att han tar bort fläcken, men inte färgen.
2010: Idag har jag läst i en bok, jobbat på Mio, gjort våfflor och kollat på ett debattprogram om det som hänt i Bjästa.
2009: Idag har jag lämnat blodprov på sjukhuset för att få lämna blod och plasma. Under tiden som de skulle ta proverna så frågade de om jag mådde bra och jag sa då ja trots att jag inte mådde så bra. Lite senare sa hon:
-Du ser blek ut! Då sa jag att jag inte mådde så bra, så hon höjde då upp stolen så att blodet lättare kunde cirkulera i kroppen. 
Efter det så åkte jag och jobbade på Mio. Därefter åkte jag på bibelskolan på Trons Sköld och mixade ljudet. Jag redigerade sedan några morgonandakter.