31 mars 2015

Problem med babs-terminalen

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med Babs-terminalen i bokshoppen. Det var tur att jag var där för jag fick ställa om den så de kunde sälja varor via telefon då den inte fungerar via nätverk än.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att felsöka problemet med betalterminalen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, åkt hem packat väskan och sedan åkt till Sundsvall för att sova på hotell.
Hjälp: Idag har jag har hjälpt Mattias, Mario och Medani att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att resan gick bra.
2012: Idag har jag bakat, spelat innebandy, stängt all ström i lägenheten under en timme och redigerat film.
2011: Jag hade en bloggtävling om en spotifyinvite.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Jag kommer även ihåg att jag bytte plats på två bokstäver på tangentbordet. Jag skulle nog inte tänkt på det, men den som skulle skriva kollar på bokstäverna och då blev det fel för honom. En lämpligt bus. Efter det så ändrade jag tillbaka. Jag spelade även innebandy idag.
2009: Idag lyssnade jag på morgonandakten som sändes i radio. Jag gjorde även 3 skivor med Michael W Smith. Det var reklamskivor inför dagen då han ska vara på Arenan. Nog om det. Jag jobbade på Mio och efter jobbet så åkte jag till kyrkan och jobbade. Jag fixade med en del elkablar som jag drog med mig på kabelstegar. Det funderades om var den som mixar ljuset ska vara, om högtalarna ska flyttas, hur scenväggen ska se ut och var sångare, musiker talare mm ska stå på scenen. När klockan var mellan 23:15-23:30 så åkte vi hem. Sen var det bara att sova.