02 mars 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och eter jobbet spelat innebandy.
Hjälp: Idag hjälpte jag Christoffer att få ett plåster genom att låna ut min nyckel så de kunde hämta ett plåster, men framöver ska jag försöka se till så vi har med oss egna plåster när vi spelar innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick bra att spela innebandy.

2014
Dagbok: Idag har jag och Anders hjälpt till lite med ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så felsökte jag och Anders några problem. Förutom det så passade vi på att lära oss lite mer om ljusbordet. Lite senare åkte jag till Sidensjö för att åka skidor, spela gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael lite med ljudet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan. Jag har även skjutsat Anders till och från Svedjeholmskyrkan.
Träning: Idag har jag åkt skidor.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders var på Svedjeholmskyrkan för då kunde vi hjälpa varandra med felsökningen.

2013
Dagbok: Idag har jag filmat, mixat ljud, visat filmklipp mm. Jag har nämligen varit på Anders bröllop.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders och Sandra på bröllopet genom att filma, mixa ljudet och lite andra saker.
Träning: Idag blev det ingen träning
2012: Idag har jag varit på Human Resurs för att kolla upp två saker och den ena saken fick jag samma svar som förra gången, men den andra tog de prover på för att kunna besvara.
Efter det så åkte jag på stan och köpte olika gardiner, men upptäckte sedan att alla var för långa så jag får nog ta och sy om dem eller be någon att göra det.
Efter det så städade jag i min lägenhet, la ut två filmklipp och laddade upp ett gäng bilder. Jag har även besiktat bilen.
2011: Idag har jag jobbat, lagat mat och tagit hand om några aktioner på tradera.
2010: Idag har jag tvättat kläder, städat och jobbat. Jag kopplade även in ett litet mixerbord för att öka signalen som sänds i radio. Jag jobbade även med annat på kyrkan.
2009: Idag så har jag jobbat. Vi anmälde oss till tappa.se idag. Jag jobbade även med lite filmredigering