15 april 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag skickat ut en uppdaterad nätverksöversikt.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt syrran med disken på hemgruppskvällen. Jag har även hjälpt Mario, Mattias och Medhane att ta sig hem genom att låna ut bilen till dem.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick skjuts av Peter till hemgruppssamlingen.
2013
Dagbok: Idag har jag skjutsat Mario till jobbet, jobbat på Mio, spelat innebandy och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats med datorn på jobbet, men jag har även hjälpt Mario och Christoffer att ta sig tillbaka till jobbet när de lämnade in lastbilen. Efter jobbet så har jag hjälpt spelarna i mitt lag på innebandyn genom att passa och göra mål. På morgonen så skjutsade jag in Mario till jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy, gjort några armhävningar och några sit-ups.
2012: Idag har jag mixat ljudet istället för Mikael. Det var många sångare och musiker idag, men jag är ändå nöjd med mixningen. Många gånger blir det svårt att mixa om det är för många, men den här gången gick det bra. När jag hade mixat klart så pratade jag med en kompis som jag inte träffat på länge och han hade verkligen fått starkare tro. Det var kul att få prata med honom. Jag visade honom mediarummet och efter det så redigerade jag budskapet och sände det i radio. Efter det så städade jag lite i ljudrummet och hjälpte Joel att plocka fram lite ljudutrustning som skulle användas. Efter det så åkte jag till Sidensjö och bytte däck. Jag och Eric hjälpte varandra att byta däck. Efter det så fick jag kolla på föräldrarnas modem då internet inte fungerade som det skulle. Jag fick inte ordning på det och tog därför med mig modemet hem till lägenheten.
2011: Idag har jag lämnat plasma, pratat med telia om min telefons problem, jag har även varit på Sliperiet och filmat de som var där på besök.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, letat utbildningar, funderat om jag ska fortsätta blogga.