11 december 2014

87 kubik

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag handlat, men jag har även redigerat klart ett videoklipp som jag kommer att dela i bloggen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att ta emot 87 kubik gods. Inte helt själv, men jag försökte att ställa upp det på ett bra sätt för att få plats med allt och för att kunna lägga in det i vårt datasystem.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi fick plats med allt gods som vi fick.

Jag läste om att vi mixade Madeleine Rösth 2011 så nu kollade jag på Youtube och hittade då ett videoklipp med henne som jag delar. Dock var det inte det här tillfället vi mixade, men jag delar det ändå.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, köpt mat, spelat gitarr, letat låtar, skickat meddelanden på facebook, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl och gjort situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi fått nya lås till containern på Mio.
2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, jobbat med skrivaren och fört över det jag filmat med videokameran. Den här gången var det inga störande ljud, men det kan bero på att jag filmade med ett annat band.
2011: Idag har jag hjälpt Johannes att mixa Madeleine Rösth. Det lät riktigt bra när hon sjöng och spelade tycker jag! Jag har även hjälpt till genom att lägga upp sändningstid för radion. Lite senare så hjälpte jag Joel att packa ljudutrustningen till söndagskul och även med mixningen där. Förutom det så har jag hjälpt till genom att använda min mobil. Jag började med att ta kort på hur borden stod på Sörliden i deras matsal för att sedan veta hur det skulle ställas upp när vi skulle åka därifrån. Jag spelade även musik från mobilen när det inte var någon aktivitet på scenen. Förutom det så tog jag hem dansarnas låtar till min telefon så att de kunde visa sina danser. På Sörliden fick vi äta god mat, höra på barnkören, sjunga sånger, lyssna på predikan och se dansgruppen. Jag hjälpte sedan Joel att koppla in tv:n till sin dator.
2010: Idag blev de sista julklapparna inslagna. Jag tog dem sedan till Sidensjö och när jag var där så passade jag på att åka skidor. Därefter åkte jag och Anna till Bjästa och var med Sara och Eric. Vi bakade tunnbröd och hällakakor. Det var rätt så kul att baka och det blev goda bröd. När vi hade bakat klart så åkte jag till Sidensjö och sov över där.
2009: Idag har jag kollat på idol, köpt julklappar, köpt en ny jacka, varit på decemberfesten, fört över filmer från decemberfesten, jobbat med Broskolans hemsida mm. På decemberfesten så filmade jag dansgruppen och lite annat.