16 februari 2015

Innebandy och nätverk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, gjort armhävningar och jobbat med nätverket på Broskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan genom att felsöka nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat. Jag är även tacksam över att Peter hjälpte mig med att felsöka problem med nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så redigerade jag budskapet för att sedan sända det i radio och dela det på hemsidan. När det var klart så åkte jag och handlade. Lite senare åkte jag till Sidensjö. Jag passade på att åka skidor, spela gitarr och sjunga. Förutom det så fick jag även äta god mat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och sända radio. Jag hjälpte även Josef lite med radiosändningen. Förhoppningsvis har jag även hjälpt några vänner med hjälp av ord och något ätbart.
Träning: Idag har jag åkt skidor.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela med min syster.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat installerat om Windows 7 och Windows 8 på min stationära dator. Förutom det så har jag jobbat med Dans dator, åkt med datorn till honom, men av någon anledning så fick jag börja om med det på den för att den inte ville starta med hårddisken. Under tiden som det installerades så åkte jag till Sidensjö och grattade min syster som fick en symaskin i present. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och hjälpte Mikael med ljudet och tog hand om projektorn istället för syrran. Efter det så har jag lagt ut budskapet på hemsidan och jobbat med Dans dator.
Hjälp: Idag har jag hjälpt syrran genom att visa texter i kyrkan genom att sitta vid projektordatorn. Jag har även hjälpt Dan med datorn.
Träning: Idag har jag kört lite hantellyft.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så jobbade jag med filmredigeringen och övade på några låtar som jag ska spela på bröllopet. När jag kollade på filmerna så hittade jag lite som jag vill ändra på, men det får jag fixa imorgon.
2011: Idag så märkte jag att bilen gick konstigt. Jag lämnade därför in den på service på lunchen. Efter jobbet så åkte jag hem med Tomas. Jag åkte med honom till Sidensjö. I sidensjö så lånade jag syrrans bil. Jag passade även på att kolla på blommorna som jag skickat till mor och far. På kvällen så såg jag på en film med Sara tills Eric kom och hämtade henne. När de hade åkt så jobbade jag med Johannas dator. Hon hade fått virus på den och jag tog bort det.
2010: Idag tvättade jag kläder och köpte 20 semlor. Efter det så monterade jag ner ventilationstrummor på jobbet. Jag hade tänkt bjuda på semlor på cellgruppssamlingen, men den blev inställd så istället så åkte jag på kyrkan och jobbade och bjöd på semlor där.

2009: Idag så installerade jag Easy Worship uppdateringen så nu går det att visa filmklipp i Easy Worship. Efter det så jobbade jag och efter jobbet så tog jag projektordatorn till kyrkan. Jag fixade ett lösenord på datorn för att inte vem som helst ska kunna använda den. Jag åkte sedan på årsmöte med närradion. När jag kom hem så kollade jag på Mats dator då han haft problem med att komma ut på internet.