06 januari 2015

Schema och träning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, tränat på 1Life, fixat ett schema inför möteshelgerna framöver, ändrat en mail, testat min nya mobil, läst i bibeln och uppdaterat bloggar.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att ändra så att mina mail skickas direkt till min gmail, så de inte tar plats i vår mailtjänst. Jag skickade tidigare till gmail också, men det räcker med mail på en plats.
Träning: Idag har jag tränat på 1Life.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick ihop ett ljudschema för möteshelgerna.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den hjälp jag fått på mattavdelningen när jag var ledig.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan, fixat så att påminnelser kommer att skickas ut till ljudtekniker när de ska mixa, åkt skidor, träffat mor och far, sjungit och spelat med syrran. Jag spelade bl.a. låten jag skrev igår.
Hjälp: Idag har jag hjälpt de som var på scenen att få det ljud de önskade, jag hjälpte även till med att sortera kundkorgarna rätt när jag handlade, jag har även hjälpt syrran genom att spela och sjunga med henne.
Träning: Idag har jag tränat genom att åka längdskidor i elljusspåret i Sidensjö.
2012: Idag har jag skickat iväg Eric på en svensexa. Vi var 3 personer som åkte och hämtade honom i huset och sedan skickade vi honom med buss. Lite senare på dagen så lagade jag mat till min syster som kom på besök och efter det så lagade hon mat till mig och när vi inte åt så jobbade hon med saker till bröllopet och jag betalade fakturor och sorterade papper. På kvällen så mixade jag mötet och sedan E-team som var på besök och sjöng. De var verkligen duktiga!
2011: Jag blev klippt av min syster idag. Jag fixade även låtar till henne som hon skulle använda till barnkören.
2010: Jag och Mattias satte upp rea-vepan på byggnaden. Det var väldigt kallt, men det var skönt när vi var färdiga. När jag kom hem så oljade jag in mina möbler.
2009: Jag köpte reservdelar till min skoter på Stisso.