10 juni 2015

Äntligen klar med ett redigeringsprojekt

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag redigerat film.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med redigeringen även om jag var tvungen att redigera om det på nytt igen. Allt jag hade redigerat försvann trots att programmet sparar i flera filer med några minuters mellanrum, men är det för lite utrymme på hårddisken så blir det problem. Men tack och lov så fanns det fler hårddiskar att spara på och då var det bara att börja om med redigeringen igen. Jag blev även bjuden på mat av Mario

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Domino och promenerat hem från Dan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att skjutsa dem tilll jobbet och sedan låna ut bilen till dem efter jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Domino var så tacksam över presenten. Jag är även tacksam över att Mario bjöd mig på mat.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, tränat och redigerat film.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört squats, armhävningar och hantelcurl. Jag tog även en promenad på lunchen.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att störningen i larmsystemet gick att återställa. Det var åskan som orsakade störningen tror vi.

2012: Idag åkte jag in tidigare till kyrkan för att kunna löda några kablar. När jag var klar med en så kom en person in i ljudrummet och hade ljudfunderingar och jag fick då berätta att det ej är jag som mixar. När jag sedan var klar med två kablar så fick jag avbryta och hjälpa ljudteknikern. Idag var det mycket som hände. Det var barnkör, drama, lovsång och predikan. Jag hjälpte till med att trycka igång ljuden som var med i dramat. Jag hjälpte även till med att plocka fram mickar mm före de skulle öva. När mötet var slut så hjälpte jag Mikael att sända det i radio och fick sedan svar att det nu är sändningsuppehåll. Nog om det. Jag övade sedan på en låt med några andra som var på kyrkan. Efter det så testade jag några inspelningsprogram på datorn. Sedan åkte jag och grattade Domino på sin 3-års dag. När jag hade gjort det, lekt lite och snackat lite så åkte jag till Sidensjö och fick där träffa Sara och Eric som var på besök. Jag försökte hjälpa min mor med hennes dator, men före det så träffade jag Björn som kom på besök med sin fru och före det så spelade jag och syrran tillsammans. Vi spelade och sjöng en stund. Senare på kvällen fick jag ta tag i ett datorvirus. Det var en person som fått upp bild där det stod att han varit inne på olika sidor som våld, pornografi mm och för att få bort den sidan och undvika att tappa alla filer så skulle han betala ca 1000 kr före 24:00/00:00. Jag hjälpte honom att ta bort det viruset genom att försöka hjälpa honom via telefon, men tillslut kunde jag fjärransluta till hans dator och jobba med den på egen hand. När jag var klar med det så körde jag en virussökning och uppdaterade några program på hans dator, sedan var det dax att sova.
2011: Idag har jag grattat några studenter, grattat Domino, skickat några paket och varit med pannkakskyrkan i Lugnviksparken.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med bröllopshäftet, Jag skrev bl.a. ut framsidan.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, fixat en beställd skiva på TS. Jag åkte sedan till Sidensjö och hjälpte min mor att koppla in sin nya dator. Jag passade även på att tvätta hemma hos dem.