29 mars 2015

Problem med TD1:an

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag kopplat in ljuddatorn, lyssnat på budskapet och efter mötet jobbat med TD1:an för att kunna sända radio. När klockan var 14:59 fick vi ordning på den, men då var sändningen över. TD1:an ville inte starta, men tillslut fick vi igång den och det var två kablar som var felkopplade, men när vi åtgärdade det så startade den som vanligt, men en fläkt fungerade inte speciellt bra. Efter det så grattade jag min far och kvällen avslutades med företagsskola.
Hjälp: Idag har vi hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med TD1:an. Jag har även jobbat vidare med Babs-terminalen.
Tacksam: Idag är jag tacksam att vi fick igång TD1:an.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat med inventeringsmallen och försökt få ordning på onsong för att kunna rita, men det gick inte. Jag försökte även att installera om den, men utan att få det att fungera. Kvällen slutade med ett möte där jag var med och spelade och jag lärde Jerry lite mer om ljudet. När mötet var slut så fikade jag och efter det så spelade jag gitarr och piano och sjöng. Det var roligt för då mixade Jerry under tiden som jag, Daniel och Andreas spelade.
Hjälp: Idag har jag försökt hjälpa mig själv genom att skapa en mall, men det var problem att spara den så jag fick göra om jobbet flera gånger så jag höll på med mallen mellan 12-17. Efter det så hjälpte jag Jerry att komma igång med ljudet och jag var sedan med och spelade i lovsången och jag hoppas att jag var till hjälp. Jag la även ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag åkte jag för att byta skor på jobbet eftersom jag inte ville använda mina arbetsskor på kyrkan. Jag passade då på att hämta min matlåda som jag hade där. Det var bra för då kunde jag äta före jag skulle vara med och spela på kyrkan. Jag är tacksam över att Jerry var med och mixade.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med bloggen, städat, grattat min far och mixat ljudet på kyrkan.
Hjälp: Idag har jag lekt med Domino och Noah så de andra inte behövde tänka på dem under en period. Jag har även hjälpt till med ljudet på kyrkan och lagt ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat uppdaterat bloggen och jobbat på Mio. Idag jobbade jag över 1 h. När jag slutade på jobbet så skjutsade jag hem Mario och gjorde sedan våfflor. Jag passade även på att städa lite i lägenheten och kollade lite på alternativ till scanner för att snabbare få över dokument till datorn. Efter det så var det bara att sova.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Idag blev jag fotograferad med en av praktikanterna från Eritrea. Jag fick även träffa en praktikant som går handels. Det var även idag som månadens groda skapades. Vi kommer att ha en sån varje månad för att lära av våra misstag och skratta åt varandra. Efter det så åkte jag till Sidensjö och grattade min far som hade födelsedag idag. Sedan så spelade jag och sjöng med syrran.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och vi snackade en del om det som hänt i Bjästa. När jag slutade jobbet så åkte jag till Clas Ohlsson och köpte en lamineringsmaskin och papper till den. När jag sedan kom hem så fixade jag skivfodralet och slog in det. Jag köpte även 2 godispåsar och därefter så åkte jag till Sidensjö och grattulerade min far. Han blev mycket nöjd med presenterna. När han fick höra att jag gjort den sista låten på skivan så tyckte han att jag var jätteduktig. Det var roligt att höra. Både min mor, far och lillasyster har hört den. Jag har också hört den, men ingen annan än. Jag la senare ut den på myspace och den ligger fortfarande kvar där.
2009: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan och städat på scenen. Jag plockade även fram den utrustning som skulle användas under förbönsprogrammet. Sedan pratade jag lite med min far och grattulerade honom under tiden som de väntade på att Saras dansträning skulle ta slut. Jag fick se deras nya dans 2 ggr för att kolla om den såg bra ut eller om det var något som de behöver öva på lite extra. När deras dansträning var över så åkte vi till matcompaniet och jag bjöd min pappa på mat. Efter det åkte jag tillbaka till Trons Sköld och brände några skivor som var beställda och förberedde inför förbönsprogrammet. Jag spelade även lite piano och gitarr där. Sedan sände vi förbönsprogrammet och efter det så plockade vi bort grejerna. Jag åkte hem och gick en promenad.