06 november 2014

Städning och installation

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio från 8-19. Efter jobbet så åkte jag hem och jobbade vidare med Mats dator. Jag installerade operativsystemet, städade mm.  
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats genom att installera operativsystemet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått lite bättre ordning i lägenheten.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat i lägenheten, lagat mat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag blev bjuden på mat.2012: Idag har jag jobbat på Mio, varit på cellgruppssamling hos Anneli och Johan. Vi pratade om helgelse och hade en hel del intressanta diskussioner. Jag fick även hjälpa Johan lite med datorn. Förutom det så har jag träffat Hemen och Sarah idag samt deras flicka. Jag träffade även Jenny och deras lille grabb som heter Melker. Jag har även gjort klart det sista på Viktorias dator, så nu ska den snart återlämnas.
2011: Idag har jag hjälpt ljudteknikerna att hitta rätt inspelningsnivå. Detta för att få en bra nivå för inspelning till vår dator och till datorn i mediarummet. Jag har även sett på 3D-bio. Vi såg Tintin filmen. Det var jag Mattias och Magnus. Jag har även hjälpt Jan med datorn, fixat bakup-skivor och skruvat i vår TD1:a som behöver byta fläkt.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK, varit på kvällsmötet på EFS. Jag hjälpte till med att visa text via projektordatorn och den ansvarige tackade mig för hjälpen. Ofta får han ta många dagar själv och jag förstår precis hur han känner eftersom jag varit med om samma sak när det gäller ljudet på kyrkan.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på fredax och pysslat med deltagarna. Jag passade även på att fika, hjälpa till att diska och efter det läste jag upp en andakt för dem. Därefter spelade och sjöng jag och syrran. Före det så spelade jag med Ronny. Efter det så såg jag på idol med syrran.